Introductie nieuwe Apple iPad

19 Maart 2018 - 5 min read time
Introductie nieuwe Apple iPad

Apple komt onverwachts met een nieuwe iPad! Het populairste formaat iPad met een 9,7-inch Retina-display wordt vernieuwd. De opvolger van de iPad Air 2 heet gewoon ‘iPad’ en heeft een robuuste, dunne aluminium unibody-behuizing van minder dan 500 gram. Het 9,7-inch Retina-display is daarnaast nóg helderder geworden. Zo worden foto’s, video’s en apps nog levendiger weergegeven.

Specificaties nieuwe iPad

De nieuwe iPad - die beschikt over een krachtige A9-chip met 64-bits architectuur - levert niet alleen een razendsnelle verwerking, maar ook grafische prestaties voor apps en games. En dat terwijl de batterij de gehele dag (10 uur actief gebruik) meegaat. Daarnaast beschikt de tablet over Touch ID, waardoor de iPad eenvoudig te ontgrendelen is met jouw vingerafdruk. Met de 8 megapixel-camera maak je tevens de mooiste foto’s en video’s!

De iPad wordt standaard geleverd met iOS 10, nieuwe opties voor het spraakbesturingssysteem Siri, een opnieuw ontworpen Kaarten-app en de nieuwe Woning-app. Ook beschikt het device over verschillende opties om te multitasken als Slide Over, Split View en Beeld-in-beeld.

Prijzen nieuwe iPad

Vanaf 24 maart is de iPad verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en goud. De prijzen lopen uiteen van € 409 voor het model met 32GB en Wifi en € 569 voor het 32GB model met Wifi- en 4G-verbinding. Het is dan ook de goedkoopste Apple iPad. Vind je dit echter toch te duur, dan ben je bij Forza Refurbished aan het juiste adres. Bij ons koop je al een refurbished iPad vanaf € 224,95.

← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?