Waar komt een refurbished tablet vandaan?

refurbished macbook

Hoewel men bij refurbished vaak denkt aan smartphones, zijn er óók andere toestellen met een refurbished-variant. Zo ook de tablet. Refurbished tablets zijn tweedehands tablets die worden opgeknapt en schoongemaakt, om vervolgens opnieuw verkocht te worden. Het kan óók gaan om toestellen die binnen veertien dagen geretourneerd zijn, omdat er bijvoorbeeld door een consument een verkeerde kleur is besteld. Of wat dacht je van tablets die slechts één enkele keer gedemonstreerd zijn op een beurs of congres? Deze mogen niet meer als nieuw verkocht worden, maar zijn dit eigenlijk (een beetje) wél.

Kortom, er zijn diverse bronnen waar een refurbished tablet vandaan kan komen. Ongeacht de oorsprong, worden refurbished tablets éérst grondig gecontroleerd en waar nodig worden er reparaties uitgevoerd. Vervolgens wordt het toestel schoongemaakt en professioneel verpakt met accessoires. In de meeste gevallen ontvang je als klant óók nog twee jaar garantie op het toestel.  

Dé reden om een tablet refurbished te kopen

In tegenstelling tot tweedehands is het kopen van een (Forza) refurbished tablet een betrouwbare aankoop. De toestellen zijn namelijk van top tot teen gekeurd en zijn 100% technisch in orde. Dit is vaak het resultaat van grondige controles door ervaren technici. Daarnaast geniet je met een refurbished tablet (bijna) altijd van een garantieperiode. Forza Refurbished hanteert bijvoorbeeld altijd twee jaar garantie. Blijkt er iets mis te zijn met bijvoorbeeld de accu of de microfoon, dan komt er een passende oplossing. Deze service wordt echter niet door elke refurbished partij geboden.

Refurbished maakt high-end Apple betaalbaar

ipad mini

Niet iedereen is op zoek naar de allernieuwste tablet, maar wil wél graag een bepaald merk. Er wordt specifiek gezocht op bepaalde merken, zoals Samsung, Lenovo of Apple. Met name Apple’s iPad is erg geliefd bij het grote publiek. Niet alleen door de gebruiksvriendelijke software, maar ook door de hoge kwaliteit en lange levensduur. Met een refurbished iPad is het mogelijk om échte Apple in huis te halen, zonder daar de hoofdprijs voor te betalen. Bovendien draag je met refurbished bij aan de verduurzaming van de wereld.

Waarom Forza Refurbished de slimme keuze is

Indien je besluit een iPad refurbished te kopen zijn er diverse aanbieders om uit te kiezen. Hoewel elk toestel in eerste instantie afkomstig is van Apple, zijn er wezenlijke verschillen tussen de diverse partijen. Als topspeler in de refurbished markt is Forza Refurbished de meest slimme- én voordelige keuze.

Neem nou bijvoorbeeld de iPad 2018. Dit recente toestel is voorzien van de strengste controles en meest professionele reparaties. Al onze tablets worden namelijk op ruim 20 punten gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Eventueel defecte onderdelen worden vervangen en je ontvangt altijd twee jaar garantie. Bovendien ontvang je bij onze refurbished tablets altijd nieuwe laadaccesoires.