De iPhone 7 moet de opvolger worden van de iPhone 6S. De iPhone 7 release wordt in Nederland en België rond september 2016 verwacht. De echte liefhebbers van de Apple iPhone zullen naar verwachting weer smachten naar dit moment. Wat zou deze nieuwe iPhone met zich meebrengen?

Over de Apple iPhone 7

Er gaan veel geruchten de rondte over de iPhone 7 en de specificaties die dit device met zich mee gaat brengen. Er wordt onder andere verwacht dat de iPhone 7 op iOS 10 zal functioneren, een A10-processor zal hebben en een verbeterde 12MP-camera. De iPhone 7 release zal in september 2016 zijn.

Er wordt verwacht dat de iPhone 7 verkrijgbaar zal zijn in de kleuren spacegrijs, roségoud en zilver en met de opslag 16GB, 64GB of 128GB aan opslag. Zonder abonnement zal de prijs voor de iPhone 7 naar verwachting vanaf € 749,- zijn. Maar wat worden nou de échte specificaties waardoor je deze iPhone 7 wilt kopen?

Er gaan geruchten rond dat de iPhone 7 zowel stof- als waterbestendig zal zijn. Ook zou deze nieuwe iPhone draadloos op te laden zijn. Apple wil vooralsnog niet reageren op deze features dus het blijven voor nu nog geruchten.

iPhone 7 kopen

Allemaal leuke nieuwtjes om deze iPhone 7 te kopen! Echter zul je dan nog wel even moeten wachten op de iPhone 7 release datum in september van dit jaar. Heb je wel behoefte aan een nieuwe telefoon, en wil je niet de hoofdprijs betalen? Dan kun je kiezen voor een refurbished iPhone van Forza Refurbished! Voor de iPhone 4S tot de iPhone 6 en iPhone 6 Plus kun je bij ons terecht. Kijk snel in onze webshop voor de beschikbare refurbished Apple iPhones.