4 redenen om ook in 2018 een iPhone 5S te kopen

11 Juli 2018 - 5 min read time
4 redenen om ook in 2018 een iPhone 5S te kopen

4 redenen om ook in 2018 een iPhone 5S te kopen

De iPhone 5S werd door Apple op 25 oktober 2013 officieel uitgebracht. Binnen een mum van tijd was de smartphone uitverkocht. Vandaag de dag is de iPhone 5S nog steeds een zeer populair toestel. Dit komt onder meer vanwege de krachtige specificaties. Het device is uitgerust met een 64-bit processor, waardoor hij óók geschikt is voor iOS 12. Daarnaast heeft Apple ook de 8 megapixel camera verbeterd.

Allereerst: de specificaties van de iPhone 5S

  • Eerste Apple iPhone met een 64-bit A7 processor;
  • Eerste iPhone met touch-ID (vingerafdrukscanner);
  • Geschikt voor alle Nederlandse 4G LTE-netwerken;
  • Uitgerust met een M7 motion coprocessor;
  • Verkrijgbaar in de kleuren space gray, silver en gold.

4 voordelen van een iPhone 5S

1.   Geschikt voor iOS 12

Omdat de iPhone 5S uitgerust is met een 64-bit processor, is het device ook geschikt voor iOS 12. Apparaten die niet over een 64-bit processor beschikken kunnen helaas niet upgraden naar iOS 12. Dit komt omdat iOS 12 een volledig 64-bits besturingssysteem is.

2.   Prachtig retina display

De iPhone 5S is uitgerust met een 4 inch retina-display met een resolutie van 1136 x 640 pixels. Het iets kleinere schermformaat zorgt ervoor dat beelden haarscherp zijn. Daarnaast zijn ook de kleurweergave en de helderheid indrukwekkend.

3.   Krachtige processor

De iPhone 5 was uitgerust met een 32-bits dual core A6-processor. De iPhone 5S heeft daarentegen een 64-bits A7-processor. Naast het feit dat de 5S compatible is met iOS 12,

kun je dankzij de verbeterde processor ook zware games spelen en video’s met een hoge resolutie afspelen.

4.   Prachtige foto’s en video’s

In eerste instantie lijkt de camera van de 5S erg veel op die van de iPhone 5. Het aantal megapixel pixels is namelijk hetzelfde. Het verschil zit namelijk in een verbeterde flitser en het formaat van de sensor in de camera. Door de dual-led flash is het flitsbereik van de iPhone 5S groter en zijn foto’s met een flits minder overbelicht. Al met al uit zich dit in een mooiere en natuurgetrouwe weergaven van kleuren. Daarnaast kun je ook video’s opnemen in slow motion.

Refurbished iPhone 5S

Wil je helemaal veel geld besparen? Kies dan voor een refurbished iPhone 5S. Hiermee bespaar je tot wel 60% in vergelijking met de nieuwprijs. Daarnaast ontvang je ook nog eens drie jaar garantie (sinds 1 juni 2023), gratis nieuwe laad accessoires (lightning kabel en adapter) en een schone iOS 12 installatie.

← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?