5 voordelen van een iPhone 6

De iPhone 6 is ontzettend populair en dat is niet voor niets! Wanneer je naar de specificaties van de iPhone 6 kijkt zul je wel begrijpen waarom deze zo populair is. Neem bijvoorbeeld de goede camera en krachtige processor. Wij vertellen je in dit artikel graag meer over de iPhone 6, zoals wat de 5 voordelen van een iPhone 6 zijn.

1. Scherm

Het scherm van de iPhone 6 is met 4,7 inch niet alleen groter dan eerdere iPhone modellen, ook heeft de iPhone 6 een betere resolutie. Hierdoor wordt niet alleen alles een stuk scherper weergegeven op het scherm van de iPhone 6, maar zijn de kleuren ook veel mooier.

2. Camera

Een groot voordeel van de iPhone 6 is de 8 megapixel-camera. Hiermee kun je gemakkelijk scherpe foto’s en video’s maken. Daarnaast heeft de camera zogenoemde Focus Pixels. Hierdoor is de autofocus ongeveer twee keer zo snel wat er weer voor zorgt dat je sneller foto’s kunt maken en de kans kleiner wordt dat het onderwerp dat je wilt fotograferen bewogen is.

3. Processor

Een groot voordeel waar veel mensen naar uit hebben gekeken is de vernieuwde A8-chip. De A8-chip is maar liefst 20 procent sneller dan zijn voorganger: de A7-chip. Maar de A8-chip is niet alleen een stuk sneller, maar ook 13 procent kleiner dan zijn voorganger. Hierdoor is het toestel een stukje dunner dan de vorige iPhones en is er meer ruimte voor andere onderdelen in de iPhone. Ook is de iPhone 6 geschikt voor de nieuwe iOS 11 door de 64-bits A8-processor.

4. Design

De iPhone 6 heeft nog een belangrijk voordeel: een strak design. Natuurlijk kun je nog steeds in één oogopslag zien dat je met een Apple iPhone te maken hebt. Maar het scherm is groter en de schermranden zijn nog dunner, waardoor de iPhone 6 comfortabel in de hand ligt.

5. Scherpe prijs

Helaas is een nieuwe iPhone 6 behoorlijk prijzig. Gelukkig heeft Forza Refurbished hier de oplossing voor. Bij ons kun je namelijk terecht voor een refurbished iPhone 6. Hiermee kun je tot wel 60% besparen in vergelijking met de prijs van een nieuwe iPhone 6. Dit komt door onze productcondities. Vind je zichtbare gebruikerssporen (enkele krasjes of deukjes) op de iPhone 6 niet erg? Kies dan voor een iPhone 6 met een B-grade, dit is de voordelige keuze. Daarnaast kun je ook kiezen voor een iPhone 6 met een A-grade, dit type toestel is nauwelijks van nieuw te onderscheiden!

Welke iPhone 6 kan ik kopen?

Bij Forza Refurbished kun je kiezen uit de onderstaande iPhone 6 modellen:

16GB64GB128GB
Refurbished iPhone 6 Wit 16GB Refurbished iPhone 6 Wit 64GB Refurbished iPhone 6 Wit 128GB
Refurbished iPhone 6 Zwart 16GB Refurbished iPhone 6 Zwart 64GB Refurbished iPhone 6 Zwart 128GB
Refurbished iPhone 6 Goud 16GB Refurbished iPhone 6 Goud 64GB Refurbished iPhone 6 Goud 128GB

Waarom een iPhone 6 als refurbished kopen?

  • Tot wel 60% goedkoper in vergelijking met de nieuwprijs;
  • Standaard twee jaar garantie (één jaar meer dan Apple);
  • Gratis nieuwe laad accessoires (lightning kabel met adapter);
  • Voor elk budget een Apple product dankzij de product condities;
  • Grondig gecontroleerd door technici en robots;
  • En natuurlijk ontzettend duurzaam voor het milieu door hergebruik.