ACCU IN PERFECTE CONDITIE DANKZIJ ROBOTS

Sinds november 2016 werkt Forza Refurbished met robots die alle iPhones op meer dan 50 punten controleren. De robot geeft objectief aan hoe goed het toestel scoort op al de te onderzoeken punten. De accu, misschien wel het belangrijkste onderdeel van een iPhone, behoort hier natuurlijk ook toe. De accu uitvoerig onder de loep genomen. Wanneer het device niet door de test komt gaan onze technici aan de slag met de door de robot geconstateerde fouten. Zijn al deze punten verbeterd? Dan wordt de iPhone nogmaals gecheckt. Hierdoor is de kwaliteit 100% gegarandeerd.

Een goed werkende accu

Waar alle iPhones (en sindskort ook onze Samsung toestellen) voorheen werden getest door onze techniekers, wordt dit nu gedaan door robots. Een groot voordeel hiervan is dat een robot in korte tijd veel meer onderdelen minutieus kan checken dan mensen. Neem bijvoorbeeld de accu van een refurbished iPhone. Het is onmogelijk een accu volledig te laten testen op functionaliteit en mankementen door mensen. Dankzij de robots worden de accu’s van onze iPhones minutieus gecontroleerd. Een accu wordt vervangen wanneer de capaciteit minder dan 85% is of wanneer deze meer dan 500 laadcycli heeft gehad. Een laadcyclus vindt plaats wanneer de voeding van de batterij volledig wordt gebruikt.

Exclusief bij Forza Refurbished

Forza Refurbished is de enige partij in de Benelux die geïnvesteerd heeft in deze dure, maar tegelijkertijd uitermate innovatieve oplossing. Dankzij deze robots ontvangt de consument altijd een product in uitstekende conditie. Omdat wij zelf ook overtuigd zijn van de kwaliteit van onze devices ontvang je standaard 2 jaar garantie op je refurbished device!