Ook Belsimpel kiest voor refurbished iPhones van Forza Refurbished!

Sinds mei 2017 heeft Forza Refurbished een partnership met Belsimpel. Uiteraard zijn we er bijzonder trots op dat ook een A-merk als Belsimpel vertrouwt op de kwaliteit van Forza Refurbished. In dit artikel leggen we je graag uit waarom Belsimpel, als toonaangevend bedrijf in de telecomwereld, juist voor onze refurbished iPhones gaat.

Waarom Belsimpel voor refurbished kiest

Net als bij Forza Refurbished is Belsimpel van mening dat klanten niets minder verdienen dan alleen de allerbeste kwaliteit. En dit zonder daar de absolute hoofdprijs voor te moeten betalen. Kies je voor een refurbished iPhone van Forza Refurbished, dan ben je zeker van een kwalitatief goede aankoop.

Unieke refurbished kwaliteitsgarantie

Er bestaan veel aanbieders van refurbished iPhones op de markt. Toch kan niet iedere refurbished aanbieder dezelfde hoogwaardige kwaliteit leveren. Bij Forza Refurbished gaan we alleen voor de allerhoogste kwaliteit. Dit weten we te realiseren dankzij onze vakkundige technici en unieke robot.

Goedkoop is geen duurkoop

Met een refurbished iPhone kun je tot wel 60% goedkoper uit zijn in vergelijking met een nieuw device. Uit de video van Belsimpel blijkt dat goedkoper zeker niet minder goed betekent. Het enige merkbare verschil tussen een nieuwe iPhone en een refurbished iPhone van Forza Refurbished zijn de eventuele cosmetische kenmerken.

Inhoudelijk zijn onze refurbished iPhones 100% technisch in orde. Je zal dan ook géén verschil merken met een nieuwe iPhone. Met verschillende productcondities worden de cosmetische kenmerken van de refurbished iPhones onderscheiden. Hierdoor weet je exact wat je van je aankoop kan verwachten.

Refurbished iPhone met twee jaar garantie

Om je nog meer zekerheid te bieden bovenop de kwaliteit van onze producten, ontvang je standaard ook nog eens twee jaar garantie! Indien er een defect optreedt bij je iPhone kun je gebruik maken van onze garantieregeling.

Refurbished is goed voor het milieu

Je bespaart niet alleen flink in de portemonnee, maar levert ook nog eens een duurzame bijdrage aan het milieu door te kiezen voor een refurbished iPhone. Jaarlijks worden er ongeveer twee miljard nieuwe smartphones geproduceerd. Dit komt niet ten goede aan het milieu. Zo lever je met een refurbished smartphone een bijdrage aan onder meer energie-, materiaal- en kostenbesparing maar ook nog eens aan het verminderen van gevaarlijk afval en giftige stoffen.

Keurmerk van de Leeuw

Een refurbished iPhone van Forza Refurbished is te herkennen aan het Keurmerk van de Leeuw . Je herkent ons logo aan de gele leeuwenkop met zwarten manen en de slogan ‘Van Duur naar Duurzaam’. De voordelen van het keurmerk op een rij:

Keurmerk van de Leeuw

- Hoogste prijs-kwaliteit refurbished;

- Kwaliteitscontrole door een robots;

- Beschikbaar voor ieder budget;

- Twee jaar garantie op alle devices.