iOS 12: deze devices zijn geschikt voor het nieuwe besturingssysteem!

Ook dit jaar vond de WWDC (Worldwide Developer Conference) weer plaats. Eén van de meest belovende innovaties was de nieuwe iOS 12. Volgens Craig Federighi (Senior vicepresident Software Engineer Apple Inc.) heeft Apple zich ditmaal gefocust op het uitbrengen software, die voornamelijk oudere Apple devices optimaliseert.


Oudere devices worden véél sneller!

Goed nieuws dus als je momenteel een ‘ouder’ Apple device bezit, maar ook als je overweegt om een refurbished iPhone of iPad te kopen. De aankomende jaren kun je deze gewoon nog steeds gebruiken. Met de nieuwe iOS 12 zouden Apps tot wel 40% sneller laden, toetsenborden tot wel 50% sneller werken en ook de camera zal tot maar liefst 70% sneller reageren, aldus Federighi.

Deze devices werken met iOS 12

Eén van de meest opvallende dingen is dat ook de iPhone 5S en de iPad Mini 2 worden ondersteund met iOS 12. Dat betekent dat je voor slechts € 129 al een iPhone hebt die geschikt is voor de nieuwste iOS 12!

iOS 12 compatible devices

Nieuw iPhone? Niet meer nodig met iOS 12!

iOS 12 gaat ervoor zorgen dat oudere devices nog sneller worden. Waarom zou je dan nog een nieuwe iPhone kopen? Wees verstandig en ga voor refurbished. Bij aankoop krijg je de nieuwste software, twee jaar garantie (óók op de accu bij Forza) én gratis nieuwe accessoires. En, dit alles tegen een bijzonder scherpe prijs. Kwaliteit is gegarandeerd, want onze refurbished iPhones zijn grondig gecontroleerd door speciale robots en technici.

Voor slechts € 129 koop je bij ons al een iPhone 5S die werkt met de nieuwste iOS 12. Maar ook één van de nieuwste iPhones, de iPhone 7, is bij ons al te koop vanaf € 399. Bij Apple betaal je (prijs vastgesteld op 7 juni 2018) minimaal € 640,45 voor de iPhone 7. Je bespaart dus eenvoudig honderden euro’s door te kiezen voor refurbished.

Waarom een (Forza) refurbished Apple device?

  • Twee jaar garantie, óók op de batterij;
  • iPhones grondig gecontroleerd door speciale robots;
  • Gratis nieuwe accessoires meegeleverd;
  • Niet tevreden? Retourneer gratis tot 14 dagen na aankoop;
  • Tienduizenden tevreden klanten gingen je al voor!

Video: Apple iOS 12 launch event