Nieuw: iPhone beschermhoes en screenprotector in één!

Over je iPhone met of zonder bescherming gebruiken zijn de meningen verdeeld. Waar de één zijn dure iPhone vanuit de doos gelijk in een hoesje stopt, weigert de ander om zijn chique iPhone met een beschermhoes en screenprotector te ontsieren. Als je een iPhone van honderden euro’s koopt, wil je daar beslist zuinig mee omgaan zodat je er zo lang mogelijk van kunt genieten. Wij zijn dan ook van mening dat een beschermhoes en screenprotector een goedkope investering is om je dure aankoop heel lang mooi te houden. En met ons nieuwe accessoire doe je dat op een stijlvolle manier en zonder gedoe.


iPhone screenprotector zonder gedoe

De eenvoudigste manier om het scherm van je iPhone te beschermen, is natuurlijk via een screenprotector. Maar is het jou ooit gelukt om dat ding volledig recht en zónder luchtbelletjes op het scherm te plakken? Met ons nieuwe accessoire ben je van dit gedoe af. De beschermhoes bestaat namelijk uit twee delen, waarvan het voorste gedeelte een soort schild van hard plastic is. Deze leg je simpelweg over de gehele voorkant heen. Geen gedoe met een screenprotector plakken en luchtbelletjes verwijderen dus. Dit schild biedt een stevige bescherming én is dun. Hierdoor kun je het iPhone-scherm gewoon volledig blijven gebruiken.

iPhone screenprotector en beschermhoes in één

Hard plastic beschermhoes

De achterkant van het accessoire is een beschermhoes van hard plastic. Deze hoes bedekt de gehele achterkant en zijkanten en klikt zichzelf vast in het voorste gedeelte. Samen zorgen ze dus voor een sterke 360° bescherming van jouw kostbare iPhone. In de hoes zijn uitsparingen aanwezig bij de ingangen en de camera. Hierdoor kun je alle functionaliteiten ongehinderd blijven gebruiken.

Geschikt voor deze iPhones

Deze beschermhoes en screenprotector in één is verkrijgbaar in de kleuren rood, roze, zwart en transparant. Bekijk ze hier voor jouw iPhone:

iPhone draadloos opladen met beschermhoes

Geschikt voor draadloos opladen

De beschermhoes is dun vormgegeven en dat is goed nieuws. Voor het normaal draadloos opladen van je iPhone hoef je de beschermhoes dus niet te verwijderen. De iPhone 12 (Mini) is een uitzondering als je de MagSafe charger gebruikt. In dat geval moet je de hoes en screenprotector wel verwijderen, omdat deze anders de magnetische verbinding blokkeert.

Vandaag besteld? iPhone morgen beschermd!

Met onze 360° beschermhoes bescherm je voor weinig geld een duur en kostbaar bezit. Indien je zondag t/m vrijdag vóór 22:30 uur bestelt, is je iPhone morgen optimaal beschermd!