Sim Only + refurbished iPhone = voordeel!

27 Juli 2017 - 5 min read time
Sim Only + refurbished iPhone = voordeel!

Laatste update: 18-05-2021

We willen allemaal bereikbaar zijn en het liefst op een zo recent mogelijke smartphone. Omdat zo’n smartphone duur in aanschaf is, kiezen veel mensen ervoor om het toestel te gebruiken in combinatie met een abonnement. Slim, want zo kunnen de kosten maandelijks worden verspreid. Maar, €60 per maand is hierbij geen uitzondering en wat veel mensen zich niet realiseren, is dat je onderaan de streep veel voordeliger uit bent als je kiest voor een sim only abonnement met een losse refurbished iPhone!


Voordeliger met sim only

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor een sim only abonnement, maar prijs is toch wel de belangrijkste factor. Een sim only abonnement is namelijk goedkoper dan een soortgelijk abonnement met toestel. Omdat het sim only abonnement geen toestel bevat, geeft de provider vaak extra korting. De korting kan zelfs oplopen tot de helft van het normale tarief bij hetzelfde abonnement in combinatie met een toestel.

Flexibeler met sim only

De meeste sim only abonnementen zijn flexibel. Je kunt vaak tussentijds de contractduur, het aantal belminuten en het aantal GB’s aanpassen. Dat is bij een vast abonnement niet mogelijk. Ook heb je met een sim only abonnement alle vrijheid in de keuze van een iPhone die bij jou past.

Een losse refurbished iPhone

De allernieuwste iPhone kost circa €1.000. Dat is een hoop geld, zeker als je nagaat dat zo’n toestel niet veel meer kan dan een model dat één of twee jaar ouder is. Hier betaal je niet meer de hoofdprijs voor. Het is financieel gezien dus veel aantrekkelijker om een iets ouder model te kiezen. Zo zijn de iPhone X refurbished (2017), de iPhone 11 refurbished (2019) en de iPhone SE 2020 refurbished uitstekende alternatieven voor de dure iPhone 12!

iPhone X

iPhone X refurbished

iPhone 11

iPhone 11 refurbished

iPhone SE

iPhone SE 2020 refurbished

Meer zekerheid

Sinds 1 januari 2017 wordt je telefoonabonnement bij het BKR geregistreerd. Dat komt omdat een privé-abonnement met een telefoon van €250 of meer wordt gezien als een lening. Als je kiest voor een sim only abonnement heb je hier geen last van. Daarnaast worden alle refurbished iPhones bij Forza opengemaakt, op 50 technische punten gecontroleerd, waar nodig gerepareerd en gereinigd. 100% technisch functioneel dus. Al met al heb je dus veel meer zekerheid bij aankoop van een losse refurbished iPhone.

Refurbished iPhone kopen

Refurbished is het betaalbare en betrouwbare alternatief voor nieuw. Het aanbod is groot, dus voor elke wens en elk budget is er wel een geschikte iPhone te vinden. Benieuwd naar het assortiment?

Bekijk refurbished iPhones

iphone
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?