Steeds meer mensen kiezen voor een sim only abonnement in combinatie met een refurbished iPhone. Dat is natuurlijk niet voor niets. Allereerst kun je veel geld besparen door een refurbished iPhone aan te schaffen in plaats van een nieuw exemplaar. Daarnaast is een sim only abonnement veel goedkoper dan een abonnement in combinatie met een toestel. Wij vertellen je in dit artikel graag meer over de voordelen van sim only in combinatie met een refurbished iPhone.

Euro’s goedkoper

Misschien wel het belangrijkste voordeel van een sim only abonnement in combinatie met een refurbished iPhone: de prijs. Wanneer je kiest voor een refurbished iPhone van Forza Refurbished bespaar je tot wel 60% op het aankoopbedrag! In combinatie met een sim only abonnement ben je helemaal goedkoop uit. Een sim only abonnement is namelijk aanzienlijk goedkoper dan een soortgelijk abonnement met toestel. Omdat er bij een sim only abonnement geen toestel zit, krijg je van de provider vaak extra korting op de maandelijkse kosten. De korting kan zelfs oplopen tot de helft van het normale tarief bij hetzelfde abonnement in combinatie met een toestel.

Meer zekerheid

Je verwacht het misschien niet, maar je hebt veel meer zekerheid bij aankoop van een losse refurbished iPhone. Zeker wanneer je kiest voor een refurbished iPhone van Forza Refurbished. Alle iPhones van Forza Refurbished worden namelijk op meer dan 50 punten gecontroleerd door een robot. Geeft de robot een ‘failure’ aan, dan gaan technische professionals aan de slag met de door de robot geconstateerde fouten. Hierna wordt het device nogmaals gecheckt door de robot. Kwaliteit is hiermee 100% gegarandeerd! Daarom ontvang je bij Forza Refurbished maar liefst twee jaar garantie op je refurbished iPhone.

Flexibel abonnement

Bij het afsluiten van een sim only abonnement moet je een inschatting maken van het aantal belminuten/sms'jes en MB’s/GB’s die je nodig gaat hebben. Vind je dit lastig? Dat geeft niet! De meeste sim only abonnementen zijn namelijk flexibel. Zat je er helemaal naast bij het inschatten? Dan kun je het sim only abonnement iedere maand omhoog of omlaag bijstellen.