Top 10 gratis apps iPhone

06 Maart 2018 - 5 min read time

Een nieuwe iPhone of refurbished iPhone kopen? Het eerste wat je gaat doen wanneer deze opgeladen is, is het installeren van talloze leuke apps. Maar wat zijn nou de leukste gratis apps voor je iPhone die absoluut niet op je telefoon mogen ontbreken en waar je in het dagelijks leven ook nog wat aan hebt? Wij hebben voor jou een top 10 gratis apps voor iPhone opgesteld.

Een iPhone kopen kost je behoorlijk wat geld en daarom wil je niet nog meer geld uitgeven aan de beste apps. Wij vertellen je daarom graag de top 10 gratis apps voor iPhone die je kunt installeren op je nieuwe telefoon.

Beste iPhone apps

Natuurlijk vallen de populaire Social Media-kanalen als Facebook, Instagram, Pinterest, Snapchat en Twitter onder de populaire gratis apps voor de iPhone. Echter willen we deze topic wijden aan een top 10 gratis apps voor je iPhone waar je misschien niet in eerste instantie aan gedacht had. Want zeg nou zelf, Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat en Pinterest installeer je toch zo goed als direct op je nieuwe iPhone?

Top 10 gratis apps

Onder deze top 10 gratis apps vallen wellicht een aantal apps waar je nog niet van gehoord had. Maar dat maakt dit topic juist zo speciaal! Maar er zitten wellicht ook wel een aantal gratis apps bij die je vast en zeker al op je telefoon hebt staan.

10. Buienradar

Zo is Buienradar een gratis app die niet mag ontbreken op je iPhone. Via deze mobiele applicatie kun je direct checken of jij nog droog naar je bestemming kunt fietsen en wat de weersvoorspelling van de dag is.

9. TXXI

Deze klinkt niet voor iedereen bekend. De gratis app TXXI is ontzettend handig wanneer je een taxi nodig hebt. Met deze app kun je met één simpele druk op de knop direct een taxicentrale bellen in de buurt van waar je je op dat moment bevindt!

8. Zoek mijn iPhone

De gratis app ‘Zoek mijn iPhone’ is er één die niet mag ontbreken op je iPhone. Met behulp van deze gratis applicatie kun je namelijk je iPhone, iPad of iPod gemakkelijk terugvinden wanneer je deze verloren bent. Je kunt op afstand een alarm laten afgaan, de iPhone blokkeren of zelfs helemaal leeghalen.

7. 9292

De app 9292 is een hele handige wanneer je veel moet reizen. Met deze gratis app kun je gemakkelijk je gehele reis van deur tot deur plannen.

6. Thuisbezorgd.nl

Ook thuisbezorgd.nl heeft een gratis app ontwikkeld. Met behulp van deze app kun je gemakkelijk en snel eten bestellen en laten bezorgen. Heerlijk op een brakke zondag! Vandaar dat deze in de top 10 gratis apps niet mag ontbreken.

5. Weet Ik Veel

Deze gratis app is erg gestegen in populariteit. De app Weet Ik Veel is geschikt voor iPhone, iPad en iPod touch met versies van iOS vanaf 7.0. De app test jouw algemene kennis van Nederland in verschillende categorieën.

4. Spotify Music

Ondanks dat deze app bij velen ook vanzelfsprekend is, zetten we deze toch in de lijst. Gemakkelijk muziek luisteren op je iPhone of tablet doe je met de gratis app Spotify.

3. Marktplaats

Nog altijd is Marktplaats dé plek om je spullen te verkopen of om aan leuke tweedehands spullen te komen. De gratis app van Marktplaats zorgt ervoor dat advertenties plaatsen nóg gemakkelijker wordt.

2. De Smurfen Epic Run

De gratis app Smurfen Epci Run is een leuke rengame waarin je met een Smurf alleen bent overgebleven in het dorp. Gargamel, de vijand, heeft alle Smurfen gevangen en deze moet jij zien te redden.

1. Netflix

Maar onder de top 10 gratis apps voor de iPhone valt volgens ons toch zeker ook die van Netflix. Via Netflix kun je altijd je favoriete series en films kijken, nu ook op je iPhone of iPad! Heb je dus een uurtje vrij tussendoor, dan kun je altijd even verder met het kijken van je favoriete serie. Waar je ook bent! En dat dankzij de gratis app Netflix.

Deze top 10 gratis apps voor je iPhone is door ons samengesteld. Er is gekeken naar verschillende factoren, maar ook naar populariteit op dit moment. Het kan dus zijn dat deze top 10 over een tijdje zal wijzigen. Wil jij één of meerdere van deze populaire apps op je iPhone installeren? Ga dan snel naar de app store om ze te downloaden!

 

← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?