Waarom een Apple MacBook beter is dan een andere laptop

10 November 2017 - 5 min read time

Waarom zou je voor een Apple MacBook kiezen als je voor veel minder geld ook een andere laptop kunt kopen? Dit is een veelgestelde vraag. Er zijn echter genoeg redenen om te kiezen voor een MacBook in plaats van een andere laptop! Wij vertellen je in dit artikel graag meer over de MacBook van Apple en waarom een MacBook beter is dan een andere laptop.

Design

Wat gelijk opvalt is het strakke design van een MacBook. Wanneer je regelmatig gebruik maakt van je laptop is het toch wel fijn dat deze er ook goed uitziet. Zo kun je met een MacBook goed voor de dag komen: je valt direct op.

De nieuwste MacBook is zelfs verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: zilver, goud, spacegrijs en roségoud.

Snelheid

Een MacBook is niet alleen mooi, maar beschikt ook nog eens over vele handige specificaties. Zo is een MacBook ontzettend snel. Bij het opstarten hoef je nooit lang te wachten en kun je direct aan de slag. En ook wanneer je aan de slag gaat met een MacBook zul je versteld staan van de snelheid. Dit geldt trouwens niet alleen voor de nieuwste MacBooks, maar ook de oudere MacBooks zijn na een aantal jaar nog steeds snel.

Virussen

De kans dat je last hebt van een virus op een MacBook is ontzettend klein. MacBooks staan namelijk bekend om het goede afweersysteem tegen virussen. Zeker in vergelijking met Windows is de beveiliging van een MacBook tegen virussen veel beter.

Mac App Store

De Mac App Store is standaard ingebouwd in OS X. In deze App Store van Apple kun je terecht voor alle apps voor op een MacBook. De tijd van het installeren van programma’s door middel van een cd-rommetje is voorbij. Gewoon één keer klikken en je installeert elke app op je MacBook.

Prijs

De prijzen van een MacBook zijn niet mis. Echter krijg je wel echt waar voor je geld. Daarnaast verliest een MacBook zijn waarde niet zo snel. Wil je nou toch besparen op een MacBook? Kies dan voor een refurbished MacBook van Forza Refurbished! Zo kun je tot wel 60% besparen op je MacBook.

← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?