Tips voor het kopen van een iPhone

27 Juli 2017 - 5 min read time
Tips voor het kopen van een iPhone

De iPhone is een populaire smartphone en dat is niet voor niets. De Apple iPhone ziet er niet alleen stijlvol uit, maar is ook nog eens een goede telefoon. Wanneer je een nieuwe smartphone wilt kopen en je oog is gevallen op een iPhone zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Een iPhone kopen is een leuk moment. Nu zijn er nog een aantal keuzes die je moet maken voordat je jouw nieuwe iPhone eindelijk in huis hebt.

Welke iPhone kopen?

Voordat je een iPhone gaat kopen is het belangrijk om na te denken over het model. Wil je graag een stijlvolle iPhone, maar hoef je niet per se het nieuwste model? Ga dan voor een iPhone 4S of iPhone 5(S). Heb je liever een kleurrijke iPhone die ook nog eens tegen een stootje kan, dan is de iPhone 5C echt iets voor jou! Natuurlijk kun je ook een wat nieuwere iPhone kopen zoals de iPhone 6, iPhone 6S of iPhone 7. Voor mensen die op zoek zijn naar een groter formaat, ook wel ‘phablet’ genoemd, zijn er de iPhone 6 Plus, de iPhone 6S Plus en de iPhone 7 Plus.

Hoeveel opslagruimte heb je nodig?

De iPhone is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar ook met een verschillend aantal GB’s aan opslagruimte. Zeker bij het kopen van een iPhone is het erg belangrijk om over het interne geheugen na te denken. Dit is bij de iPhone namelijk niet uitbreidbaar met een geheugenkaartje. Gebruik je weinig apps? Dan voldoet 16GB. Voor zakelijke gebruikers is 32GB een betere optie. Wanneer je alles uit jouw iPhone wilt halen door veel apps en muziek te downloaden, vaak foto’s en video’s maakt is een wat groter interne geheugen zeker een aanrader. Je kunt dan kiezen uit 64GB en sinds de iPhone 7 is het zelfs mogelijk om een iPhone te kopen met 128GB of 256GB.

Een los toestel of toch een abonnement?

Nu je hebt besloten welke iPhone je gaat kopen is het tijd om na te denken over hoe je deze wilt kopen. Koop je een iPhone los en kies je hier zelf een abonnement bij, of ga je toch voor een abonnement in combinatie met een iPhone?

Wanneer je kiest voor een los toestel kun je veel geld besparen. Zeker wanneer je kiest voor een refurbished iPhone. De refurbished devices van Forza Refurbished zijn tot wel 60% goedkoper. Daarnaast ontvang je bij Forza Refurbished maar liefst 3 jaar garantie (sinds 1 juni 2023) op je refurbished device!

← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?