Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!

27 Juli 2017 - 5 min read time
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!

Ook Forza Refurbished heeft goede voornemens voor het nieuwe jaar. Zo zijn de bezorgtijden aangepast. Plaats je voor 23:59 uur een bestelling, dan wordt jouw pakketje de volgende dag al bezorgd. Het laten bezorgen van jouw pakketje is bij Forza Refurbished ook nog eens altijd gratis!

Bezorgd, waar en wanneer je wilt

Bij Forza Refurbished bepaal je zelf waar en wanneer je jouw bestelling bezorgd wilt hebben: thuis, op je werk, bij een PostNL pakketpunt of op een ander adres. Via Track & Trace kun je de voortgang van je bestelling eenvoudig volgen. Zo weet je precies waar en wanneer je bestelling afgeleverd is. Mocht je tijdens de eerste bezorgpoging niet aanwezig zijn, dan zal er een tweede bezorgmoment plaatsvinden. Ben je bij de tweede bezorgpoging niet aanwezig? De bezorger laat een bericht achter met informatie over waar en wanneer je het pakket af kunt halen.

Volg je bestelling om de voet

Wanneer je iets hebt besteld ben je altijd op de hoogte van de status van je bestelling. Zo ontvang je een e-mail ter bevestiging van je bestelling. En wanneer je bestelling wordt verstuurd, ontvang je een foto van het pakketje!

Dezelfde dag nog genieten van je bestelling?

Wil je het liefst zo snel mogelijk genieten van je nieuwe device? Dan ben je bij Forza Refurbished aan het juiste adres. Bij Forza is het voor Nederlandse klanten namelijk mogelijk de bestelling dezelfde dag nog in huis te hebben! Dit in tegenstelling tot andere aanbieders van refurbished devices. Indien je voor 12:00 uur ‘s middags een bestelling plaatst, kun je tegen een meerprijs van € 17,50 de bestelling diezelfde dag nog laten bezorgen.

← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?