Waarom kiezen voor een Apple device?

27 Juli 2017 - 5 min read time
Waarom kiezen voor een Apple device?

Iedereen kent wel iemand met een iPhone, iPad of MacBook. Er is dan ook geen enkel bedrijf dat zo populair is als Apple. Maar hoe komt dat eigenlijk? Waarom kiezen zoveel mensen voor Apple? Wij vertellen je in dit artikel graag meer over het succes van deze onderneming en waarom veel mensen kiezen voor een product van Apple.

Apple is een veilige keuze

Wanneer het gaat om privacy en veiligheid is Apple een uitstekende keuze. Het besturingssysteem van Apple, iOS, is namelijk een van de best beveiligde besturingssystemen. Dit komt onder andere doordat er vaker nieuwe updates uit worden gebracht voor iOS. Zo blijft de veiligheid gewaarborgd en is de kans op malware nihil. Zeker wanneer je iOS vergelijkt met Windows wordt het verschil duidelijk. Windows is een makkelijk doelwit, omdat dit systeem erg gevoelig is voor malware.

Perfecte synergie

Zowel de software als de hardware wordt gemaakt door Apple, waardoor deze naadloos op elkaar aansluiten. Bij andere merken is dit vaak niet het geval. Zo is het besturingssysteem Windows verkrijgbaar op (bijna) alle computers en laptops van verschillende merken. Hierdoor ontstaan er voornamelijk bij apparaten die op Windows draaien vaak problemen tussen het besturingssysteem en het apparaat, waardoor deze apparaten bijvoorbeeld sneller vastlopen.

Refurbished Apple euro’s goedkoper

Het enige nadeel van Apple devices is de prijs. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor: refurbished Apple devices! Een refurbished Apple device is tot wel 60% goedkoper vergeleken met een nieuw exemplaar. De kwaliteit doet echter niet onder voor een nieuw apparaat. Alle hardware wordt namelijk gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Al onze iPhones worden zelfs gecontroleerd door gespecialiseerde robots! Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten, ontvang je ook nog eens standaard 3 jaar garantie (sinds 1 juni 2023)! Zo heb je een kwalitatief goede iPhone, iPad of MacBook, maar dan tegen een scherpe prijs!

← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?