Het kopen van een iPad was vroeger niet zo lastig. Toen de iPad in 2010 werd geïntroduceerd was er maar één formaat. De enige keuze die je toen moest maken wanneer je een nieuwe iPad ging kopen was hoeveel GB opslagruimte je wilde hebben. Het aanbod iPads is echter in de loop der jaren steeds verder gegroeid en met de komst van de iPad Pro kun je tegenwoordig uit maar liefst vijf verschillende iPads kiezen. Wij zetten alle soorten iPads voor je op een rijtje en vertellen je er alles over. Zo weet jij welke iPad je moet kopen!

Vijf soorten

Waar er vroeger slechts één soort iPad met één formaat was, kun je tegenwoordig kiezen uit maar liefst vijf verschillende iPads. De volgende vijf soorten van de iPad zijn momenteel verkrijgbaar:

  • iPad Pro
  • iPad Air
  • iPad Air 2
  • iPad mini 2
  • iPad mini 4

Met de introductie van de iPad Pro kun je kiezen uit drie formaten iPads. Hierbij is de iPad Pro de grootste en de iPad mini de kleinste. Hier zit echter een groot verschil is en het is dan ook belangrijk om hier goed naar te kijken wanneer je een nieuwe iPad gaat kopen.

Refurbished iPad

Een nadeel van het kopen van een nieuwe iPad is het flinke prijskaartje wat daaraan hangt. Zo kan de prijs van de nieuwste iPad, de iPad Pro, oplopen tot maar liefst 1199 euro. Wil jij toch graag een iPad kopen, maar niet zoveel geld uitgeven? Dan is een refurbished iPad van Forza Refurbished echt iets voor jou!

Ga voor een refurbished iPad en bespaar zo een hoop geld waarmee je andere leuke dingen kunt doen. Daarnaast ben je ook nog eens duurzaam bezig wanneer je kiest voor een refurbished iPad van Forza Refurbished.

Soorten refurbished iPads

Heb je besloten om een refurbished iPad aan te schaffen van Forza Refurbished, dan kun je kiezen uit de volgende iPads:

Daarnaast kun je nog kiezen hoeveel opslag de refurbished iPad heeft, welke kleur het device heeft en welke soort verbinding je wilt. Wanneer je kiest voor een refurbished iPad van Forza Refurbished kun je ook nog kiezen welke kwaliteit de iPad heeft. Zo kun je kiezen uit 3, 4 of 5 sterren.