Wil je een MacBook kopen maar heb je geen idee welke bij jou past? Er zijn veel verschillende modellen MacBooks te verkrijgen met allemaal verschillende specificaties. Hierdoor kan het lastig worden om een keuze te maken voor een Apple laptop. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Het kopen van een MacBook is namelijk een behoorlijke investering, en daarom is het maken van een goede beslissing erg belangrijk.

Welke MacBook past bij mij?

Welke MacBook je moet kopen is een lastige vraag. Er zijn verschillende modellen van deze populaire Apple laptop te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan de populaire MacBook Pro of MacBook Air. Deze twee hebben al veel verschillen en daarom is het belangrijk dat je de juiste keuze maakt.

Verschil MacBook Air en MacBook Pro

Wat erg belangrijk is bij een MacBook kopen, is de vraag; ‘Waarvoor ga je deze MacBook gebruiken?’. Het grote verschil tussen een MacBook Pro en MacBook Air is bijvoorbeeld het gebruik ervan. Zo is een MacBook Air bedoeld voor mensen die een compacte laptop zoeken die licht is van gewicht en niet erg krachtig hoeft te zijn. Een MacBook Air kopen is een aanrader wanneer je een een Apple laptop zoekt voor internetten en e-mailen. Wil je foto’s en video’s gaan bewerken op je MacBook met professionele bewerkingsprogramma's? Dan raden wij een MacBook Air af.

Een MacBook Pro past wat dat betreft beter in je straatje. De MacBook Pro is een krachtige laptop met goede specificaties die erg geschikt is voor het bewerken van video’s en foto’s in speciale programma’s. Voor grafische toepassingen is een MacBook Pro het ideale device om mee te werken, vooral omdat de meeste modellen van deze MacBook tegenwoordig over een retinascherm beschikken.

Refurbished MacBook kopen

Nu je weet welke MacBook het beste bij je past, komt de volgende vraag. Wil je het volledige bedrag betalen voor een nieuwe MacBook of ga je voor een refurbished MacBook en bespaar zo veel geld terwijl je ook nog eens duurzaam bezig bent?

Je kunt natuurlijk op zoek gaan naar een MacBook Pro aanbieding of MacBook Air aanbieding, maar de kans dat je deze vindt is niet erg groot. Wanneer je toch geld wilt besparen op je nieuwe Apple laptop, raden wij je aan om een refurbished MacBook te kopen. De refurbished MacBooks van Forza Refurbished zijn van de hoogste refurbished kwaliteit en erg scherp geprijsd. Daar komt bij dat je ook nog eens 24 maanden garantie krijgt op je aankoop en er een ruim aanbod MacBooks in de webshop te vinden is. Met een refurbished MacBook ben je daarnaast ook nog eens duurzaam bezig, een win-win situatie! Refurbished koop je met het keurmerk van de leeuw.