1 artikel(en)

1 artikel(en)

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Samsung Galaxy

Ben je op zoek naar een simlockvrije Samsung Galaxy? Toestellen in de Galaxy-lijn van Samsung behoren tot hét absolute topsegment van alle Android-toestellen. Het Koreaanse bedrijf Samsung, gelooft dat technologie je leven moet verrijken. Een toonaangevend voorbeeld van de visie van Samsung is de Samsung Galaxy S7. Eén van de meeste innoverende én krachtige smartphones van dit moment.
Waarom een Samsung Galaxy?

Door het prachtige amoled QHD-display beleef je alles tot in detail op je Samsung Galaxy S7. Processor intensieve taken zoals het spelen van videogames, het bekijken van je favoriete films of series is geen enkele uitdaging voor een Samsung Galaxy. En, met de NFC-technologie (Near Field Communication) kun je zelfs contactloos betalen.


Welke activiteit je ook uit wilt voeren, niets is te hoog gegrepen voor een Samsung Galaxy. Dit komt door de krachtige technische specificaties van deze Android smartphones. Ben je een zeer intensieve smartphone gebruiker en heb je hierdoor behoefte aan veel opslagruimte? Geen enkel probleem. De opslagruimte van de Samsung Galaxy S7 is uitbreidbaar tot wel 200GB!


Goedkope Samsung telefoon kopen

Steeds meer mensen geven de voorkeur aan het kopen van een Samsung Galaxy als los toestel. Telefoonabonnementen worden steeds minder in trek bij consumenten, dit komt onder meer door de veranderde telecomwet.


Het kopen van een nieuwe Samsung telefoon als los toestel is vrijwel altijd goedkoper dan een toestel in combinatie met een abonnement. Desondanks kan het kopen van een nieuwe Samsung telefoon een erg kostbare uitgave zijn. Gelukkig is er nog een alternatief: het kopen van een refurbished Samsung Galaxy. Hiermee bespaar je veel geld in vergelijking met de prijs van een nieuwe Samsung smartphone.


Wat is een refurbished Samsung Galaxy?

Refurbished betekent gereviseerd. In principe is een refurbished Samsung Galaxy een gereviseerde tweedehands Samsung Galaxy. Het grote verschil tussen refurbished en tweedehands uit zich in de product kwaliteit. Onze refurbished smartphones worden op méér dan 50-technische aspecten gecontroleerd.


Eventuele defecte onderdelen worden vervangen door nieuwe onderdelen. Tot slot voorzien wij onze toestellen ook nog eens van een professionele reinigingsbeurt. Dit doen we zowel inhoudelijk - met een schone Android OS-installatie - als met een fysieke reinigingsbeurt.


Hoe wordt een refurbished telefoon gecontroleerd?

Een refurbished smartphone van Forza Refurbished wordt niet alleen gecontroleerd door technische vakmensen, maar ook door gespecialiseerde robots.


Het voordeel van onze robots is dat de toestellen nóg nauwkeuriger én 100% objectief worden beoordeeld. De robots kunnen - in tegenstelling tot mensen - exact aangeven voor hoeveel procent de batterij of een microfoon van een Samsung Galaxy werkt.


In tegenstelling tot andere refurbished leveranciers, wordt de hoogwaardige kwaliteit van onze refurbished telefoons niet alleen door technici gewaarborgd, maar ook door robots! Hierdoor ben je verzekerd van een goedkope én uiterst betrouwbare refurbished Samsung smartphone!


6 voordelen van refurbished Samsung

  • Tot wel 60% goedkoper dan een nieuwe Samsung Galaxy;
  • Je ontvangt twee jaar garantie bij aankoop, óók op de accu;
  • Grondig gecontroleerd door technici en robots op méér dan 50 punten;
  • Gratis nieuwe laad accessoires meegeleverd;
  • Nog betaalbaarder door onze A-grade, B-grade en C-grade productcondities;
  • Zeer duurzaam voor het milieu door hergebruik.

Wat krijg je bij aankoop?

Bij aankoop van een refurbished Samsung Galaxy ontvang je naast de twee jaar garantie en schone Android OS-installatie ook een nieuwe laad adapter, Micro-USB datakabel en een uitdrukpen voor de simkaart. Heb je een handleiding nodig voor het installeren van je nieuwe Samsung Galaxy? Download deze dan van onze website.