1 artikel(en)

1 artikel(en)

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Samsung Galaxy S7

De Samsung Galaxy S7 was in 2016 hét nieuwe vlaggenschip van Samsung’s ‘S-serie’. Dit zijn de absolute toplijn toestellen van Samsung. De Samsung Galaxy S7 is verder voortgeborduurd op basis van zijn voorganger, de Samsung Galaxy S6. Samsung bracht in 2016 twee nieuwe Galaxy modellen op de markt: de reguliere Samsung Galaxy S7 en de Samsung Galaxy S7 Edge. Het voornaamste verschil tussen beiden wordt gekenmerkt door de gebogen schermranden.
Eigenschappen van de Samsung Galaxy S7

In 2015 waren critici al erg te spreken over de Samsung Galaxy S6. Voornamelijk kwam dit door het prachtige display met een QHD-resolutie van 2540 x 1440 pixels. De Samsung Galaxy S7 heeft weliswaar hetzelfde scherm als de S6, toch is de S7 op een flink aantal fronten verbeterd in vergelijking met zijn voorganger.


Verschil Galaxy S7 en S6

Een andere opvallende verandering aan de S7 is dat het aantal megapixels van de camera minder is geworden ten opzichte van de S6. Zo had de Galaxy S6 een camera met 16-megapixels, bij de S7 is dit teruggeschroefd naar 12-megapixels. Desondanks dat het aantal megapixels minder is geworden, is de kwaliteit van de camera wél flink verbeterd. Deze verbetering is voornamelijk merkbaar bij het maken van foto’s bij weinig licht.


Onderstaand lees je meer over de belangrijkste kenmerken én verbeteringen van de Samsung Galaxy S7:


 • Met de 12-megapixels (camera achterzijde) en de 5-megapixel camera aan de voorzijde kun je filmen in een 4K-resolutie (Ultra-HD);
 • Door het 5.1 inch amoled Quad HD-display (2560 x 1440 pixels) wordt het bekijken van films en foto’s een ware belevenis;
 • De S7 heeft een ‘always-on-display’ waardoor je altijd informatie op je scherm kunt zien zonder dat dit veel energie van de batterij vereist;
 • De Galaxy S7 is zeer krachtig door de Exynos 8890 processor met 4GB aan werkgeheugen;
 • Met de vingerafdrukscanner op de home-button, unlock je je device razendsnel;
 • Geschikt voor 4G+ netwerken en NFC-technologie (Near Field Communication) waardoor je bijvoorbeeld contactloos kunt betalen;
 • Je kunt het toestel zeer snel bedraad opladen met Quick Charge 2.0, ook is het mogelijk om de Galaxy S7 draadloos op te laden met de Qi-standaard;
 • De opslagruimte kun je met de S7 zelf uitbreiden met een SD-kaart naar keuze tot 200GB, bij de Galaxy S6 kon dit niet. Ook is de Galaxy S7 simlockvrij.

Technische specificaties Galaxy S7

Afmetingen 142.4 x 69.9 x 7.9mm
Gewicht 152 gram
Processor / CPU Exynos 8890 2.3GHz Quad-Core (Custom Core) + 1.6GHz Quad-Core (Cortex®-A53)
Scherm / display 5.1" QHD Super AMOLED
Camera achterzijde Dual pixels 12-megapixels (F1.7)
Camera voorzijde 5-megapixels (F1.7)
Simkaart Nano simkaart
Werkgeheugen 4GB
Opslagruimte 32GB, uitbreidbaar met MicroSD tot 200GB
Bluetooth Ja, versie 4.2
Wi-Fi Ja
NFC Ja (mogelijk om draadloos te betalen met je telefoon)
Koptelefoonaansluiting Ja
GPS / navigatie Ja
Batterij 3000 mAh (tot wel 15 uur video kijken)
Android versie Geschikt tot Android 7.0

Het design van Samsung Galaxy S7

De Samsung Galaxy S7 is voorzien van een metalen behuizing, door deze behuizing is het toestel stof- en spatwater bestendig. Ook heeft Samsung de camera aan de achterzijde van het toestel minder uit laten steken waardoor de achterzijde van het toestel gladder aanvoelt. Bijkomend voordeel is dat de camera lens zo ook minder kan beschadigen.


Kleuren

De Samsung Galaxy S7 is leverbaar in vijf verschillende kleuren: zwart, goud, wit, zilver en in het roze.


Samsung Galaxy S7 als los toestel of met abonnement?

Misschien twijfel je tussen het kopen van een Samsung Galaxy S7 als los toestel, of het gecombineerd afsluiten met een telefoonabonnement. Heel begrijpelijk! Beide manieren hebben ieder hun voor- en nadelen. Als je een Samsung Galaxy S7 als los toestel koopt, betaal je in één keer meer geld. Echter, op langere termijn ben je per saldo goedkoper uit. Bij een telefoonabonnement zit je vaak vast aan een duur tweejarig contract, bij een los toestel is dit natuurlijk niet het geval. Een losse Samsung in combinatie met een sim-only abonnement is dan ook de meest voordelige optie.


Voordeel van een los toestel kopen

Als je een Samsung Galaxy S7 als los toestel koopt, krijg je ook geen (negatieve) BKR-registratie. De BKR-registratie is onderdeel van de veranderde telecomwet in 2017. Een negatieve BKR registratie kan ervoor zorgen dat je gekort wordt op het maximaal te verkrijgen hypotheek bedrag. Als je een S7 als los toestel koopt ervaar je dit probleem niet. Je bent nóg voordeliger uit als je een refurbished Samsung Galaxy S7 koopt en deze zelf combineert met een sim-only abonnement.


Refurbished Samsung Galaxy S7

Het kopen van een nieuwe Samsung Galaxy S7 als los toestel kan erg prijzig zijn. Bij Forza Refurbished hebben wij dé oplossing voor jou: het kopen van een refurbished Samsung Galaxy S7. Hiermee bespaar je tot wel 60% in vergelijking met de prijs van een nieuwe S7.


Wat is een refurbished Samsung Galaxy S7?

Het begrip refurbished betekent ‘gereviseerd’ in het Nederlands. Een refurbished Samsung Galaxy S7 is in principe hetzelfde als een tweedehands device. Beide type toestellen zijn (meestal) eerder gebruikt én significant goedkoper dan een nieuwe Galaxy S7. Toch zijn er een aantal grote verschillen tussen refurbished en tweedehands, onderstaand lees je hier meer over.


Het verschil tussen refurbished en tweedehands

Een refurbished Samsung Galaxy S7 is grondig gecontroleerd, indien nodig gerepareerd én professioneel gereinigd. Daarnaast krijg je bij aankoop van een refurbished Galaxy S7 van Forza Refurbished ook twee jaar garantie én gratis nieuwe originele laad accessoires.


Bij een tweedehands Galaxy S7 van een particulier krijg je bovenstaande allemaal niet. Daarnaast loop je ook nog eens een aanzienlijk groter risico tot het doen van een miskoop. Bij tweedehands producten weet je vrijwel nooit wat je koopt. Een toestel kan er aan de buitenkant fantastisch uit zien, dit terwijl het intern beschadigd kan zijn.


Kies voor een betrouwbare Galaxy S7

Omdat onze refurbished toestellen op méér dan 50-punten worden gecontroleerd, zowel door zowel robots als door technici, kunnen we met zekerheid vaststellen dat onze refurbished devices 100% in orde zijn. Mocht er toch nog iets mankeren, dan kun je gebruik maken van onze twee jarige garantie. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een betrouwbare aankoop.


Voordelen van een refurbished Samsung Galaxy S7

 • Tot wel 60% goedkoper dan een nieuwe Galaxy S7;
 • Je krijgt standaard twee jaar garantie op je aankoop, óók op de accu;
 • Op méér dan 50 punten gecontroleerd door robots en technici;
 • Onze refurbished toestellen zijn altijd simlock vrij;
 • Je krijgt gratis nieuwe laad accessoires meegeleverd;
 • Duurzaam voor het milieu door hergebruik;
 • Voor elk budget een refurbished toestel door onze productcondities (A-grade en B-grade).

Wat krijg je bij aankoop van een Samsung Galaxy S7?

Bij aankoop van een refurbished Samsung Galaxy S7 ontvang je een nieuwe laad adapter, datakabel en een uitdrukpen voor de simkaart. Vanaf onze website kun je tevens handleidingen downloaden.