Wanneer je van plan bent om een nieuwe iPhone, iPad of MacBook te kopen, wil je natuurlijk zeker zijn van de beste kwaliteit. Ook wanneer je kiest voor een refurbished device. In dat geval zijn begrippen als kwaliteit, betrouwbaarheid, garantie en after sales wellicht nog belangrijker.

De refurbished markt wordt steeds groter, waardoor refurbished devices door steeds meer bedrijven worden aangeboden, ieder met zijn eigen kwaliteit en voorwaarden. Voor de consument wordt het zo steeds lastiger om een betrouwbare aanbieder te vinden. Het Keurmerk van de Leeuw helpt de consument hierbij.

Waarom refurbished?


Het grote voordeel van een refurbished device is natuurlijk de prijs. Je bespaart tot wel 60 procent op een refurbished iPhone, iPad of MacBook. Daarnaast hoeft het product niet opnieuw gefabriceerd te worden. Een refurbished device is dus ook nog eens uitermate duurzaam en dus goed voor het milieu.

Maar hoe kun je er op vertrouwen dat deze devices van de hoogste kwaliteit zijn? Door veilig te kopen met Het Keurmerk van de Leeuw!

Het Keurmerk van de Leeuw


Door te kiezen voor Het Keurmerk van de Leeuw ben je er van verzekerd dat je een kwalitatief goede refurbished of remarketed iPhone, iPad of MacBook ontvangt. Doordat alle devices van Forza Refurbished op meer dan 20 punten worden gecontroleerd, levert Forza Refurbished alleen de allerhoogste prijs-kwaliteit refurbished en remarketed devices. Hierdoor durven wij het aan om 24 maanden garantie te verstrekken op ieder device.

Nog even in het kort. Waar staat Het Keurmerk van de Leeuw voor?

  • Hoogste prijs-kwaliteit refurbished;
  • Uitvoerige kwaliteitscontrole;
  • 24 maanden garantie op ieder device;
  • Voor ieder budget dankzij sterren gradatie;
  • Tevreden klanten.

 

Het Keurmerk van de Leeuw kun je herkennen dankzij het logo met de gele leeuwenkop met zwarte manen in combinatie met de slogan ‘Van Duur Naar Duurzaam’.

Refurbished koop je met Het Keurmerk van de Leeuw!