Laadaccessoires

Blader door ons assortiment en vind de perfecte laders en kabels die passen bij jouw Apple-apparaten. Ervaar een probleemloze oplaadervaring en geniet van de betrouwbaarheid die onze accessoires bieden.

Lees meer

10 producten

 1. Keuzestress? Wij helpen je kiezen.

  Zie jij door de bomen het bos niet meer? Wij helpen je om te bepalen welk device het beste bij jouw wensen past.

  Doe de keuzehulp

  iphone keuzehulp

 2. Keurmerk Refurbished
  Silvercrest powerbank 6000 mAh
  Silvercrest Powerbank
  Snel en efficiënt opladen, waar je ook bent
  € 13,95
  Op voorraad
per pagina

Laadaccessoires voor Apple-apparaten


Naast het feit dat een oplader en kabel standaard wordt meegeleverd bij aanschaf van één van onze devices vind je hieronder een assortiment accessoires die (extra) of los aan te schaffen zijn en speciaal zijn ontworpen om een naadloze en betrouwbare oplaadervaring te bieden voor jouw waardevolle Apple-apparaten. Onze laders en kabels zijn vakkundig vervaardigd met de nieuwste technologieën om te voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van Apple. Met onze producten ben je verzekerd van een veilige en efficiënte oplaadoplossing die perfect aansluit op de behoeften van je iPhone of iPad.

Of je nu een snelle oplader zoekt om je apparaat snel weer op te laden of een extra kabel nodig hebt voor onderweg, we hebben een breed scala aan opties om aan al je vereisten te voldoen. Onze opladers leveren de juiste spanning en stroomsterkte om ervoor te zorgen dat je apparaat snel en veilig wordt opgeladen, zonder schade aan de batterij.