Forza Refurbished zakelijk

Apple producten lenen zich ontzettend goed voor zakelijk gebruik. Apple schenkt veel aandacht aan privacy en produceert enkel kwaliteitsproducten die een hoge restwaarde behouden. Daarnaast zijn er veel gratis applicaties en functionaliteiten waarmee je zakelijk aan de slag kunt. De prijs die je ervoor betaalt is een doorn in het oog, tenzij je kiest voor het betrouwbare alternatief dat óók nog eens betaalbaar is: Forza refurbished iPhones, iPads, Watches en MacBooks. Word jij nét zo enthousiast van Apple als wij en wil je graag bedrijfsmatig een bestelling plaatsen? Neem eens contact op met onze accountmanagers. We hebben een team vol gedreven Apple-professionals met een passie voor B2B, service en snelheid. We nemen uitgebreid de tijd en denken graag met je mee om tot de best mogelijke oplossing te komen.


Onze voordelen

Kostenbesparing van gem. 35%

3 jaar garantie op alle devices, waarvan 2 op de accu

Duurzame keuze: draag bij aan een circulaire economie

Persoonlijke sales advisor

Onze lijntjes zijn bijzonder kort. Zó kort zelfs, dat je zaken doet met jouw eigen persoonlijke accountmanager. Deze is dan ook altijd volledig op de hoogte van jouw zakelijke situatie.

Razendsnelle service

Wanneer je bij ons een aanvraag doet, neemt jouw persoonlijke accountmanager dezelfde dag nog contact met je op. Je bestelling heb je morgen of (indien noodzakelijk) zelfs vandaag nog op kantoor.

Offerte op maat

Wij nemen graag al het werk uit handen. Het opstellen van een passende offerte is voor ons dan ook geen enkel probleem. Onze adviezen sluiten precies aan op de behoeften binnen jouw bedrijf.

Kopen op rekening

Wij kunnen ons voorstellen dat achteraf betalen een stuk fijner is. Daarom bieden wij bedrijven graag de optie aan om op rekening te betalen.


Samenwerkingen

Inmiddels profiteren al tientallen bedrijven van de voordelen van Forza. Lees hoe wij verschillende bedrijven mogen helpen met het realiseren van hun doelstellingen door op de afbeelding te klikken.

Samenwerking vanHaren en ForzaSamenwerking vanHaren en Forza
Samenwerking Stichting Boor en ForzaSamenwerking Stichting Boor en Forza
Samenwerking GGZ Oost Brabant en ForzaSamenwerking GGZ Oost Brabant en Forza

Bespreek de mogelijkheden met ons

Iedereen met een KvK-inschrijving die op zoek is naar een persoonlijke en eenvoudige manier voor het aankopen van zakelijke devices, kan bij onze accountmanagers terecht voor meer info over de mogelijkheden van refurbished. Wil je meeprofiteren van de voordelen van Forza Refurbished zakelijk of meer informatie hierover ontvangen? Bel ons op +31 88 144 77 00, of stuur een e-mail. Wij zijn er klaar voor! Jij ook?

 

 

Heb je al inloggegevens? 

Ga dan direct naar het portaal via onderstaande link.