Klantenservice

Heb je een brandende vraag? Elke werkdag van 08:30 tot 21:00 uur zitten we voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. In het weekend en op de officiële feestdagen zijn wij gesloten.

Snel zelf regelen

Vind snel het antwoord op de meest gestelde vragen. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

iPhone batterij- of beeldscherm meldingiPhone batterij- of beeldscherm melding
iPhone leegmaken voor verkoopiPhone leegmaken voor verkoop
iPhone batterij loopt snel leegiPhone batterij loopt snel leeg

Contact opnemen

Zo kun je ons eenvoudig bereiken:

  • Telefoon: +31 88 144 7700 
  • E-mail: servicedesk@forza-refurbished.nl
  • Chat: klik op het chat-icoon (links onder)

Maak kennis met de servicedesk

Veel gestelde vragen

Wat zijn de levertijden?

Bestel je op werkdagen vóór 22:30 uur? Dan geven wij je pakket diezelfde dag nog mee aan onze leveringspartner. Vaak heb jij je bestelling dus de volgende werkdag of op zaterdag al in huis. Hierbij zijn wij uiteraard wel afhankelijk van de leveringssnelheid van PostNL, DHL en UPS. Bestel je in het weekend, dan wordt je bestelling doorgaans op maandag bij je bezorgd.

Hoe kan ik een product retour sturen?

Op onze retour-pagina vind je stap voor stap hoe je een herroeping aanmeldt en wat je moet doen voordat je het product aan ons retourneert. Ook vind je hier alle informatie over onze retourvoorwaarden.

Hoe meld ik mijn reparatie aan?

Via deze pagina kun je een device eenvoudig ter reparatie aanbieden. Wat we hiervoor nodig hebben is het IMEI of Serienummer, of je e-mailadres en ordernummer.

Waar vind ik het IMEI- of serie-nummer?

Het IMEI- of serie-nummer staat digitaal in je iPhone, iPad, Apple Watch of MacBook. Je vindt hem via Instellingen > Algemeen > Info. Ook op de pakbon, die bij elke online bestelling wordt meegeleverd in de doos, is het IMEI- of serie-nummer te vinden.

Hoe verwijder ik Find My [Device]?

Find My [Device] moet je uitschakelen als je een iPhone iPad, Apple Watch of MacBook aan Forza verkoopt of ter reparatie aan ons aanbiedt. Je doet dit via het apparaat zelf of via een computer. Bekijk in onze Handleiding hoe je dit stap voor stap doet.

Meer veelgestelde vragen

Adresgegevens

  • Forza Refurbished B.V.
  • Graaf Engelbertlaan 75
  • 4837 DS Breda, Nederland

Wij hebben geen fysieke winkel. Het afhalen van een bestelling is dan ook niet mogelijk. Het adres kun je gebruiken voor retourzendingen van een herroeping of een reparatie.

Bedrijfsgegevens

  • Handelsnaam: Forza Refurbished B.V.
  • Kamer van Koophandel: 63330164
  • BTW nummer Nederland: NL855189393B01
  • Rekeningnummer: NL96ABNA0557185068