1-10 van 270

1-10 of 270

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Geplaatst op Mar 31, 2020

Welke iPad heb ik?

Welke iPad heb ik? Dat vraag jij jezelf vast wel eens af als je een tablethoes of een ander accessoire wilt aanschaffen. In dit blogartikel leggen we je uit hoe je snel kunt opzoeken welke iPad je hebt.

Geplaatst op Mar 24, 2020

Welke iPad moet ik kopen?

Je zoekt een nieuwe iPad, maar je hebt géén idee welke iPads er zijn en welke het beste bij jouw manier van werken past. Dit blogartikel geeft overzicht en kan je helpen bij het maken van de juiste keuze.

Geplaatst op Mar 20, 2020

Tips voor thuiswerken

Steeds meer mensen hebben de mogelijkheid om één of enkele dagen thuis te mogen werken. Maar hoe zorg je ervoor dat je niet te snel wordt afgeleid en verantwoord met je thuiswerksituatie omgaat?.

Geplaatst op Mar 17, 2020

Wat is een retina display?

Vanaf de iPhone 5 en de iPad 3 beschikken Apple devices over een Retina-beeldscherm. Ook MacBooks hebben het.

Geplaatst op Nov 03, 2020

Het vertrouwen in refurbished groeit

Uit een grootschalig consumenten- en marktonderzoek is gebleken dat het vertrouwen in refurbished groeit! Waarom dat zo is, lees je in dit blogartikel..

Geplaatst op Jun 03, 2020

iPhone goed en veilig opladen

De batterij neemt door de jaren heen in capaciteit af. Dit komt door niet te voorkomen slijtage, maar óók door het verkeerd opladen van de batterij.

Als je oude iPhone aan vervanging toe is, is de kans groot dat je opzoek gaat naar een jonger exemplaar. Je staat dan al snel voor de keuze om je nieuwe iPhone als los toestel te kopen of om deze toch met abonnement aan te schaffen.

De iPhone 7 en zijn opvolger - de iPhone 8 - lijken qua uiterlijk veel op elkaar. Maar wat zijn de verschillen tussen beide iPhones? Je leest het in dit blogartikel.

Geplaatst op Feb 25, 2020

Wat is LCD, OLED en Retina?

De beeldschermen van Apple-devices worden aangeduid met LCD, OLED en Retina. Wat betekenen deze termen? En wat zijn de verschillen? Je leest het in dit blogartikel.

Geplaatst op Feb 21, 2020

iPhone leegmaken voor verkoop

Wat je moet doen als je een iPhone verkoopt, weggeeft of inruilt? Je doet er natuurlijk altijd verstandig aan om je persoonlijke gegevens te verwijderen. En hoe zorg je ervoor dat ze op je nieuwe iPhone komen? We leggen je uit waar je op moet letten.

1-10 van 270

1-10 of 270

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5