1-10 van 235

1-10 of 235

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wanneer je het hebt over bouwveiligheid is Aboma één van de bekendste namen in de Benelux. Jeroen Flens, systeembeheerder van Aboma, is dé man die telefoons beheert en bestelt binnen het bedrijf.

De Nederlandse leveranciers van refurbished producten Forza Refurbished, leapp en Renewd hebben in de afgelopen twaalf maanden 369.000 refurbished iPhones verkocht.

Terwijl de verkoop van nieuwe smartphones en tablets al geruime tijd daalt, kiezen steeds meer consumenten en zakelijke gebruikers voor een gereviseerde iPhone. De markt is sterk gegroeid sinds Techniek Nederland in maart van dit jaar het Keurmerk Refurbished introduceerde.

Door de prijs-kwaliteitverhouding van Forza Refurbished, koopt DDM Demontage structureel iPhones in voor zakelijk gebruik. Lees hier de ervaringen van Wilco van Veen.

Geplaatst op Feb 07, 2019

Welke laptop heb ik nodig?

Het kiezen van de juiste laptop is een behoorlijke uitdaging. Er zijn zoveel verschillende laptopmerken.

De nieuwste toptoestellen worden steeds minder vaak verkocht, blijkt uit cijfers van marktonderzoeker IDC. Al zes kwartalen op rij dalen de verkoopcijfers van nieuwe smartphones.

In de bouwsector gaat wel eens iets kapot, zoals bijvoorbeeld een smartphone. Reden om te kiezen voor alternatieven die én goedkoop én eenvoudig te bestellen zijn.

Geplaatst op Jun 18, 2019

Wat is resolutie?

Resolutie wordt gebruikt om het totale aantal pixels in een beeldscherm aan te duiden. In het algemeen geldt: hoe meer ‘pixels' (ofwel punten), hoe scherper het beeldscherm.

Apple is met een nieuwe marketingcampagne van start gegaan in India. Het uitgangspunt van deze campagne is om (meer) voet aan de grond te krijgen in de Indiase markt, want vooralsnog vallen de verkopen van Apple’s vlaggenschepen relatief tegen.

5 juni staat jaarlijks in het teken van Wereldmilieudag. Sinds 1974 wordt deze dag, waarin wij met elkaar stil staan bij het milieu, jaarlijks door de Verenigde Naties georganiseerd.

1-10 van 235

1-10 of 235

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5