1-10 van 238

1-10 of 238

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Geplaatst op Aug 27, 2019

Welke MacBook is het beste voor studenten?

Onderzoek toont aan dat de populairste laptops zijn bij Nederlandse studenten. Maar welke MacBook past het beste bij jouw studie? In dit blog helpen we je bij het maken van de juiste keuze.

De apps in dit artikel helpen je bij het ontwikkelen van een betere focus tijdens het studeren of op je werk..

Geplaatst op Aug 20, 2019

iPhone XS: alles wat je moet weten

In dit blog lees je alles wat je moet weten over de nieuwe functies van de iPhone XS..

Onlangs kondigde Apple de nieuwe iOS 12 aan. Wat je natuurlijk wilt weten is welke iPhones nog ondersteund worden door iOS 12, je leest het in dit artikel.

Aangenaam, wij zijn Forza Refurbished. Dé nummer één refurbished Apple leverancier van de Benelux.

Wanneer je het hebt over bouwveiligheid is Aboma één van de bekendste namen in de Benelux. Jeroen Flens, systeembeheerder van Aboma, is dé man die telefoons beheert en bestelt binnen het bedrijf.

De Nederlandse leveranciers van refurbished producten Forza Refurbished, leapp en Renewd hebben in de afgelopen twaalf maanden 369.000 refurbished iPhones verkocht.

Terwijl de verkoop van nieuwe smartphones en tablets al geruime tijd daalt, kiezen steeds meer consumenten en zakelijke gebruikers voor een gereviseerde iPhone. De markt is sterk gegroeid sinds Techniek Nederland in maart van dit jaar het Keurmerk Refurbished introduceerde.

Geplaatst op Feb 07, 2019

Welke laptop heb ik nodig?

Het kiezen van de juiste laptop is een behoorlijke uitdaging. Er zijn zoveel verschillende laptopmerken.

De nieuwste toptoestellen worden steeds minder vaak verkocht, blijkt uit cijfers van marktonderzoeker IDC. Al zes kwartalen op rij dalen de verkoopcijfers van nieuwe smartphones.

1-10 van 238

1-10 of 238

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5