1-10 van 168

1-10 of 168

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Twijfel je tussen het kopen van de iPhone X of de iPhone XS? In dit blog lees je het verschil tussen beide toestellen..

Uit groot onderzoek door de websites iPhoned en Android Planet komt naar voren dat dé trend op de premium smartphonemarkt absoluut refurbished is. Redenen om voor refurbished te kiezen zijn met name prijsbesparing en de factor duurzaamheid.

Al heb je nog zo’n mooi en duur toestel, vroeg of laat moet je jouw toestel toch echt een keer gaan vervangen. Een snel leeglopende batterij, een barst in het scherm of problemen met bellen.

Geplaatst op Feb 11, 2018

Forza Refurbished voor zakelijk gebruik

Of het nu gaat om een telefoon van de zaak, een werklaptop of een tablet voor onverwachte Skype-calls: de zakelijke gebruiker wil een toestel dat werkt, zonder in te leveren op kwaliteit. In dit artikel leggen we je uit wat wordt verstaan onder refurbished-producten en wat Forza Refurbished voor jouw onderneming kan betekenen.

De iPhone 7 en de nieuwe iPhone 8 zijn één van de meest innovatieve iPhones van Apple. Maar, wat is nou eigenlijk het verschil tussen beide toestellen? In dit blogartikel lees je de belangrijkste verschillen.

Geplaatst op Oct 30, 2018

Hoe gebruik je de iPhone X?

De functionaliteiten die je gewend bent bij voorgaande iPhone modellen, werken bij de iPhone X net iets anders. Hoe je de iPhone X moet gebruiken lees je in dit blog.

Geplaatst op Oct 30, 2018

Waarom je de iPhone X wilt hebben

De iPhone X: zo snel als het licht, een adembenemend display én helemaal klaar voor jouw draadloze toekomst! Lees alles wat je moet weten over de iPhone X..

Geplaatst op Oct 23, 2018

Dag van de iPod: na 17 jaar nog relevant?

23 oktober 2001 was het moment dat Steve Jobs, medeoprichter van Apple, geschiedenis schreef met de introductie van de iPod. Deze draagbare speler heeft de manier waarop we naar muziek luisteren compleet veranderd.

Geplaatst op Oct 22, 2018

iPhone 7 kopen? Dat kan ook betaalbaar!

De hoofdprijs betalen voor de nieuwste iPhone? Niet nodig! Voor véél minder geld koop je een ook een iPhone 7. In dit artikel lees je alles over dit toestel.

Praat je over tablets dan komt Apple ongetwijfeld ter sprake. De iPad, die in 2010 haar intrede maakte, blies de wereld van tablet-devices nieuw leven in.

1-10 van 168

1-10 of 168

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5