1-10 van 118

1-10 of 118

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ben je van plan om een iPhone 7 te kopen? Zo koop je die zonder teveel te betalen..

Geplaatst op Nov 01, 2018

5 voordelen van een iPhone 6

De iPhone 6 is ontzettend populair en dat is niet voor niets! Wanneer je naar de specificaties van de iPhone 6 kijkt zul je wel begrijpen waarom deze zo populair is. Neem bijvoorbeeld de goede camera en krachtige processor.

In dit artikel leggen we je graag uit welke voordelen iPhones hebben in vergelijking met andere toestellen én geven we je een aantal tips om zo voordelig mogelijk een Apple iPhone te kopen..

In dit blog hebben we 5 handige tips voor je die je kunt gebruiken waardoor je een iPhone 5S vindt die past bij jouw gebruikersbehoeften.

.

Ben je van plan om een iPhone 6 als los toestel te kopen? In dit artikel hebben we een vijftal handige tips die je kunnen helpen bij het kopen van een losse iPhone 6.

.

In dit artikel bespreken we onder meer de specificaties, de voor- en nadelen van de iPhone 7 en wat belangrijk is om te weten voor aanschaf.

.

In het programma Doe maar Duurzaam van RTL Z komen allerlei duurzaamheidsaspecten aan bod. In deze aflevering alles over het repareren van smartphones met behulp van robots bij Forza Refurbished.

Het iPhone assortiment van Apple is de afgelopen jaren alsmaar gegroeid. Onlangs kwamen daar de nieuwe iPhone X, de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus ook nog eens bij.

Geplaatst op Dec 15, 2017

Welke iPad kun je het beste kopen?

Het kopen van een iPad was vroeger niet zo lastig. Toen de iPad in 2010 werd geïntroduceerd was er maar één formaat.

Forza Refurbished is hard op weg om marktleider in de Benelux te worden op het gebied van refurbished devices. Daarnaast kunnen wij met trots aankondigen dat de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) investeert in de verdere expansie van Forza.

1-10 van 118

1-10 of 118

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5