1-10 van 199

1-10 of 199

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Geplaatst op Mar 22, 2019

Nieuwe MacBook Air 2018 kopen of niet?

De MacBook Air is sinds de introductie in 2015 niet of nauwelijks vernieuwd en dat geldt ook voor de prijs. Zo is het kiezen voor een nieuwe MacBook Air 2018 een behoorlijke uitgave.

Geplaatst op Mar 21, 2019

Hoe ziet een refurbished iPhone eruit?

Het ene refurbished toestel ziet er zo goed als nieuw uit, terwijl het andere toestel gebruikerssporen kan hebben. In dit blog zie je hoe onze iPhones er over het algemeen uit zien.

Geplaatst op Mar 19, 2019

Wat is een iPhone?

Vrijwel iedereen kent de term iPhone, maar wat is het nou eigenlijk precies voor toestel? En waarom is een iPhone zo gewild? Je leest het in dit artikel..

Forza Refurbished ontvangt namens Techniek Nederland (voorheen: Uneto VNI) het Keurmerk Refurbished..

De tijd waarin mensen alleen nog maar nieuwe producten kochten behoort vandaag de dag tot écht tot het verleden. Betaalbaarder krijgt steeds vaker de voorkeur.

Refurbished en tweedehands worden minder vaak als een en hetzelfde gezien. Dat is ook logisch want in tegenstelling tot tweedehands, heb je met refurbished een beter beeld wat je in huis haalt.

Twaalf jaar geleden bracht Apple haar eerste telefoon uit: de iPhone 2G. In dit blog blikken we terug op een toestel dat de telecomwereld compleet veranderd heeft.

Geplaatst op Jul 03, 2019

Wat is een Refurbished iPhone?

De meeste mensen hebben wel eens gehoord van het begrip 'refurbished iPhone', maar wat is het nou eigenlijk precies? Je leest het in dit blog..

Er zijn van die momenten waarop een telefoonscherm niet genoeg is en je het liefst een ander beeldscherm zou gebruiken om media op te bekijken. Het vertonen van een fotoreeks van een vakantie bijvoorbeeld, of het afspelen van een video van het fiere familieweekend van vorige week.

Het nieuwste toestel, wie wil dat nou niet? Maar wist je dat al deze nieuwe elektronica er ook voor zorgt dat de aarde steeds meer vervuild raakt? Je leest het in dit blog..

1-10 van 199

1-10 of 199

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5