Kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole door robots

op alle iPhones

Kwaliteitscontrole

Niet goed, geld terug

14 dagen

24 maanden garantie

op alle producten

Voor 23:59 uur besteld

morgen gratis in huis

9,0/10 van
2.551 reviews

Feedback Company

Kwaliteitscontrole door robots

op alle iPhones

Niet goed,

geld terug

14 dagen

24 maanden garantie

Op alle producten

Voor 23:59 besteld

Morgen in huis

9,0/10 van
2.551 reviews

Feedback Company

Thuiswinkel waarborg

Veilig winkelen

1-10 van 109

1-10 of 109

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Geplaatst op Nov 17, 2017

Alles wat je moet weten over de iPhone SE

Apple heeft met de iPhone SE een geheel vernieuwend toestel op de markt gezet. Deze is namelijk kleiner én betaalbaarder dan zijn voorgangers.

Twijfel je tussen een iPhone 6S abonnement, of koop je toch liever een iPhone 6S als los toestel? Je wilt natuurlijk niet teveel geld uitgeven. In dit artikel geven we je advies voor de financieel meest aantrekkelijke keuze.

Er zitten veel voordelen aan het kopen van een refurbished iPhone in plaats van een nieuwe iPhone. Het is dan ook niet gek dat de refurbished markt steeds groter wordt en er meer aanbieders komen die refurbished telefoons aanbieden.

Steeds minder mensen kiezen vandaag de dag voor een nieuwe smartphone en eerder voor een opgeknapte refurbished iPhone als los toestel. Cijfers van onderzoeksbureau IDC tonen aan dat de wereldwijde vraag naar gebruikte toestellen, jaarlijks met ongeveer 22% toeneemt.

Een refurbished iPad is een ‘gereviseerde’ iPad. Het zijn iPads welke - in de meeste gevallen - eerder zijn gebruikt.

De iPhone 5S is het opvolgende model van de iPhone 5 en werd tegelijkertijd met de goedkopere iPhone 5C geïntroduceerd. Apple heeft - in vergelijking met het voorgaande model - flink wat verbeteringen doorgevoerd.

Als je een (nieuwe) MacBook wilt kopen, dan wil je hier natuurlijk niet teveel voor betalen. Veel mensen kiezen daarom voor een tweedehands- of refurbished MacBook, maar is dit wel betrouwbaar? In dit artikel lees je er meer over.

De iPad Air - ook wel de iPad Air 1 genoemd - werd in 2013 gelanceerd door Apple. Vandaag de dag is de iPad Air nog steeds een populair device.

Wil je een iPhone 6 kopen, maar niet teveel geld uitgeven? Heel begrijpelijk! Steeds meer mensen kiezen bewust voor een losse iPhone in combinatie met een sim-only abonnement. In dit artikel bespreken we de voordelen van het kopen van een losse iPhone 6.

De iPhone 6 was in 2014 hét vlaggenschip van Apple. Het toestel is de opvolger van de populaire iPhone 5S en de iPhone 5C.

1-10 van 109

1-10 of 109

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5