Over Forza Refurbished

Forza, hét nummer #1 adres voor iPhones, iPads, Apple Watches en MacBooks met dezelfde kwaliteit als nieuw, maar dan wél betaalbaar! Bij ons ga je van duur naar duurzaam, waarbij je tot 60% op je aankoop bespaart én een belangrijke bijdrage levert aan het behoud van het milieu. Jou van een betrouwbaar en betaalbaar Apple-device voorzien, dát is waar wij ons al 6 jaar en met inmiddels 80 man sterk voor inzetten!Het beste van Apple, op een betaalbare en milieuvriendelijke manier

Met prijzen tussen de €800 en €1.500 is Apple verschrikkelijk duur en helaas lang niet voor iedereen betaalbaar. Daarnaast worden er jaarlijks óók nog eens tientallen miljoenen Apple-devices onnodig weggegooid en her-geproduceerd. Belachelijk, toch? Dat kan anders vinden wij! Ons grote doel is dan ook om Apple-devices binnen handbereik te krijgen van iedereen, door deze aan te bieden voor prijzen die wél betaalbaar zijn. Tegelijkertijd willen we die torenhoge elektronische afvalberg en de Co2-voetafdruk verkleinen door circulair te ondernemen. Hoe we dat doen? Refurbished!

Refurbished, goed voor ons milieu én je portemonnee

Forza refurbished iPhone

Wij verkopen refurbished iPhones, refurbished iPads, refurbished Apple Watches en refurbished MacBooks. Waarom? Omdat devices met technische defecten of uit een inruilprogramma nog uitstekend een tweede ronde meekunnen. Voor het contoleren, renoveren en schoonmaken ervan zetten we speciale software, geavanceerde apparatuur en professionele vakidioten in. Devices die we niet kunnen maken, worden door externe partijen opgekocht voor de onderdelen. We gooien dus echt niets weg. Elke iPhone, iPad, Watch en MacBook bieden we in verschillende uiterlijke productcondities aan, we hebben géén externe voorraad en we hebben ook géén eigen winkels. Daarom kunnen we onze refurbished producten voor de scherpste prijs aan jou verkopen. Je betaalt niet de prijs die je van Apple gewend bent, maar je krijgt wél dezelfde hoge technische kwaliteit.

Keurmerk Refurbished maakt het verschil

Als eerste en één van de weinige aanbieders beschikt Forza over het Keurmerk Refurbished. Dankzij dit kwaliteitslabel weet je zeker dat je een betrouwbaar product aanschaft bij een financieel gezonde en professionele refurbished-aanbieder. Drie jaar technische garantie en gecertificeerde laadaccessoires krijg je er gratis bij. Je koopt dus gegarandeerd een refurbished iPhone, iPad, Apple Watch of MacBook van de hoogste kwaliteit. We hebben een berg gereviseerde producten intern op voorraad. Zo kun je altijd jouw favoriete Apple-device uit voorraad aanschaffen en heb je hem morgen al in huis als je vóór 22:30 uur bestelt. Duizenden tevreden klanten gingen je al voor.

Bestel online, óf bij één van onze partners

Premium reseller Forza Refurbished

We hebben de grootste voorraad van de Benelux die je eenvoudig in onze webshop kunt bestellen. Ervaar je een product liever met eigen ogen voordat je deze aanschaft? We werken samen met honderden resellers en partners die onze producten online en in fysieke winkels verkopen. De verkopers daar vertellen je graag alles over de vele voordelen en hoge kwaliteit van onze refurbished iPhones, iPads, Watches en MacBooks. Ook in deze winkels geldt natuurlijk een garantie van drie jaar.

Service die veel verder gaat dan de voordeur

Bij Forza vinden we tevreden klanten enorm belangrijk. Niet alleen als je een product bij ons koopt, maar óók als je het product eenmaal bezit. Of je nu particulier of als zakelijke klant een bestelling bij Forza plaatst, onze service stopt niet bij de voordeur. Sterker nog, onze servicedesk is 70 uur per week beschikbaar. Heb je een vraag over ons product, een klacht, heb je technische ondersteuning of een andere dienstverlening van ons nodig? Elke werkdag tussen 08:00 uur en 21:00 uur zijn we telefonisch, per e-mail én via de chat bereikbaar. Bij Forza heb je geen last van bandjes en wachttijden, want je krijgt meteen echte mensen aan de lijn die je écht verder helpen.

Op naar een circulaire economie

Ben je helemaal uitgekeken op je oude iPhone of iPad? Laat hem niet in de keukenla liggen, want bij Forza is je oude device geld waard! Ruil je toestel in, want de kans is groot dat een ander er nog wat mee kan! Het geld dat jij ervoor op je rekening gestort krijgt, kun je investeren in een nieuwe refurbished iPhone of iPad. Wij reviseren je oude device opnieuw en maken er een volgende eigenaar blij mee, óf we verkopen het toestel aan externe partijen voor de onderdelen. Zo is de cirkel rond en gaan we dankzij refurbished samen van duur naar duurzaam!

Bestel bij de nummer #1 Apple-refurbished

  • Tot 60% korting op refurbished iPhones & refurbished iPads
  • Gratis retourneren
  • 98% beveelt Forza aan
  • Drie jaar garantie
  • Keurmerk Refurbished
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Servicedesk 70 uur per week bereikbaar
  • Voor 22.30 uur besteld, morgen in huis
  • Inruilen van iPhones en iPads
  • Van duur, naar duurzaam

THIS IS FORZA.

Team Forza Refurbished