Alle iPhones

iPhone XR 128GB Zwart

Face ID, groot scherm, 1 camera

iPhone XR 128GB Zwart

Face ID, groot scherm, 1 camera

Kleur

Blauw
Koraal
Rood
Zwart
Wit
Geel

Geheugen

De opslagcapaciteit bepaalt hoeveel apps, foto’s, muziek en bestanden je op jouw device kunt bewaren. Bij iPhones en iPads is de opslagcapaciteit niet uitbreidbaar. Het is dus belangrijk om na te gaan hoeveel opslag je denkt nodig te hebben. Houd hierbij ook rekening met de (6GB) ruimte die het besturingssysteem zal innemen.


16GB - Klein

Voor minimaal gebruik is 16GB opslag goed geschikt. Het besturingssysteem en standaard geïnstalleerde apps nemen veel opslagruimte in beslag. Voor eigen apps en bestanden is weinig ruimte over. Als je vooral belt en internet gebruikt, is 16GB opslag geschikt voor jou.

32GB - Basis

Voor basisgebruik is 32GB opslag goed geschikt, zéker als je het geen probleem vindt om regelmatig je device wat op te schonen. Met 32GB opslag heb je meer ruimte voor bijvoorbeeld je social media-apps en spelletjes. Ook voor een aantal foto’s is ruimte.

64GB - Gemiddeld

Met apps die steeds groter worden en gebruikers die steeds veeleisender worden, is 64GB opslag geen overbodige luxe. Voor gemiddeld gebruik is het dan ook goed geschikt. Je hebt dan genoeg ruimte voor je apps, media en spelletjes. Verder kun je zelfs een aantal series op je toestel bewaren.

128GB - Groot

Met 128GB opslag is je opslag groot. Het is geschikt voor de grootgebruiker die eens in de zoveel tijd bereid is een grote schoonmaak te doen. Zie je door de apps je achtergrond niet meer? Maak je veel foto’s en video’s? Dan is 128GB opslag geschikt voor jou.

256GB - Zeer groot

Staat je mediabibliotheek vol met muziek, films en series? Speel je grote mobiele spellen en maak je dagelijks foto’s en video’s? 256GB is de ideale opslagcapaciteit voor de grootgebruiker die zich geen zorgen wil maken over ruimtegebrek en geen trek heeft in het vrijmaken van opslagruimte.

Hoeveel GB heb ik nodig?
64gb
128gb

Productconditie

Wat betekent dit?
Zichtbaar gebruikt
€ 399
Licht gebruikt
Meest gekozen
€ 424
Zo goed als nieuw
€ 449

De beste keuze voor jou

Refurbished iPhone XR 128GB Zwart
iPhone XR 128GB Zwart
Zichtbaar gebruikt
€ 399
Direct uit voorraad leverbaar
Refurbished iPhone XR 128GB Zwart
iPhone XR 128GB Zwart
Licht gebruikt
€ 424
Direct uit voorraad leverbaar
Refurbished iPhone XR 128GB Zwart
iPhone XR 128GB Zwart
Zo goed als nieuw
€ 449
Direct uit voorraad leverbaar
iPhone XR 128GB Zwart

Condities

Onze producten zijn technisch altijd 100% in orde, maar jij bepaalt zelf de uiterlijke staat. Op de pagina "Productcondities" vind je meer informatie en foto's, hieronder volgt een korte samenvatting.


Zo goed als nieuw

Devices met een zo goed als nieuw productconditie zijn niet of nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Cosmetisch is er ofwel géén enkel gebruikersspoor aan te treffen, ofwel is er sprake van slechts enkele minimale gebruikerssporen. In dat laatste geval zijn die sporen met het blote oog nauwelijks zichtbaar. Kortom, deze devices zijn met recht zo goed als nieuw.

Licht gebruikt

Een refurbished device dat licht gebruikt is, heeft meerdere lichte gebruikerssporen. Dit kunnen gebruikerssporen op de behuizing en op het beeldscherm zijn, maar ook een niet te verwijderen afdruk van een gebruikte beschermhoes valt hier onder.

iPhone Only: een gratis beschermhoes en screenprotector t.w.v. €20 wordt automatisch aan het verzendpakket toegevoegd.

Zichtbaar gebruikt

Op het toestel zijn meerdere gebruikssporen aanwezig. Dit kan variëren van een diepere kras (bijna nooit op het beeldscherm) tot deukjes op de behuizing.

iPhone Only: een gratis beschermhoes en screenprotector t.w.v. €20 wordt automatisch aan het verzendpakket toegevoegd.

  • ideal
  • mastercard
  • iban
  • postnl
  • thuiswinkel waarborg

Vermelde prijzen zijn incl. BTW, excl. €5,30 thuiskopieheffing

Over de iPhone XR 128GB Zwart

iPhone XR 128GB Zwart
Jouw nieuwe
iPhone XR 128GB Zwart
Oplader
Oplader
Lightning kabel
Lightning kabel
Simkaart pin
Simkaart pin

Refurbished iPhone XR 128GB Zwart

De iPhone XR 128GB Zwart is het betaalbare toestel uit de iPhone X-familie. Apple heeft de duurste technieken en materialen achterwege gelaten, waardoor de prijs lekker laag blijft. Gewoon goede materialen, een aantrekkelijke prijs en zes vrolijke kleuren zijn de succesformule van de populaire iPhone XR refurbished. Op snelheid is allerminst bespaard, waardoor het toestel zich kan meten met de top. De iPhone XR 128GB Zwart heeft een groot en duidelijk beeldscherm, een goede enkele camera en natuurlijk óók Face ID-ontgrendeling. Een gewilde iPhone dus!

6.1-inch beeldscherm

De iPhone XR 128GB heeft als eerste iPhone een 6.1-inch beeldscherm, wat 15.25 cm in de diagonaal bedraagt. Het scherm is gemaakt van LCD, waarbij Apple het tóch voor elkaar heeft gekregen om het bijna randloos af te werken. Hierdoor past het goed in het eigentijdse smartphone-uiterlijk. De iPhone XR 128GB Zwart heeft dan ook geen thuisknop, wat betekent dat je dit toestel ontgrendelt door er simpelweg naar te kijken. Face ID wordt dit genoemd.

Enkele camera, uitgebreide functies

De iPhone XR 128GB Zwart heeft maar één camera achterop. Tóch zijn de functies enorm uitgebreid. De goede camerasoftware en de sterke A12-chip zorgen ervoor dat je veel functies kunt gebruiken die de duurdere iPhones óók hebben. Portretmodus en Quick Take-video zijn hier voorbeelden van. De camera van de iPhone XR Zwart fotografeert in 12-MP en filmt in 4K. Goed beeldmateriaal gegarandeerd dus.

iPhone XR Zwart met 128GB opslag

Over opslaggebrek hoef jij je geen zorgen te maken, want deze iPhone XR Zwart heeft 128GB opslagcapaciteit. Je hebt dus altijd voldoende plek voor al je beeldmateriaal, apps en multimedia.

Allerminst bespaard op snelheid

De iPhone XR 128GB Zwart is het budgetvriendelijke model van de iPhone XS, maar op snelheid heeft Apple niet bespaard. De iPhone XR Zwart is van dezelfde snelle A12-chip voorzien. Hierdoor kun je moeiteloos augmented reality ervaren, mobiele games soepel spelen en meerdere apps tegelijkertijd gebruiken. De A12-chip is tegen het zware werk opgewassen. Niet alleen nu, maar ook in de jaren die het toestel nog te wachten staat.

iPhone XR refurbished nóg betaalbaarder

Eén van de kenmerken van de iPhone XR 128GB Zwart is de betaalbare prijs. Refurbished ben je nóg voordeliger uit. We bieden je het toestel namelijk aan voor een schrikbarend scherpe prijs die je niet van Apple gewend bent, terwijl je er wél dezelfde hoge kwaliteit voor terugkrijgt. We hebben de iPhone XR 128GB geopend, op tientallen technische punten gecontroleerd, waar nodig gerepareerd én gereinigd. 100% technisch functioneel dus.

iPhone XR 128GB Zwart refurbished kopen

Is de iPhone XR 128GB Zwart het toestel dat je zoekt? Je kunt er morgen al gebruik van maken indien je zondag t/m vrijdag vóór 22:30 uur bestelt. Je refurbished-aankoop wordt gratis thuisbezorgd met 2 jaar garantie én een nieuw setje laadaccessoires.

Meer informatie
Manufacturer Part Number MRY92ZD
Kleur Zwart / Black
Geheugen 128gb
Connectiviteit 3G, 4G, EDGE, GPRS, UMTS, Wifi
Processor Apple A12 Bionic
Resolutie 1792 x 828 pixels
Scherm 6,1 inch (diagonaal)
Afmetingen 150,9 x 75,7 x 8,3 mm (h x b x d)
Type simkaart Nano sim
Touch ID Nee
Face ID Ja
Type oplader Lightning

Klanten over Forza

Joke Aalten
Snel, betrouwbaar en goed!
5/5
Roel Van Driel
Snelle levering en de telefoon is in nette staat
5/5
Ilena Zeller
It would have been nice, if your emails came in English, since you are shipping international (Austria in my case)! Besides that I'm very happy with my order
4/5
Lambèrt Dörr
Goede ervaring, kwaliteit is goed, levering perfect
5/5
Hans Kuijpers
snelle levering
4.5/5