Medewerker Quality Control and Packing


Functieomschrijving

Als medewerker van de afdeling QC&P van Forza Refurbished, maak je onderdeel uit van een team en houd jij je bezig met alle processen die nodig zijn om onze iPhones en iPads verkoopklaar te maken. De veelzijdige functie betekent dat jij o.a. helpt om de toestellen schoon te maken, te graderen (bepalen van de cosmetische kwaliteit) en in te pakken. Al onze toestellen worden op technische functionaliteit getest, jij leert deze test ook uit te voeren. Wanneer een toestel dan helemaal goedgekeurd is en in onze eigen luxe verpakking zit, wordt ieder doosje netjes geseald door jou. Zo ontvangt iedere klant een goed functionerend toestel die er dankzij jou geweldig uitziet!

Over Forza Refurbished

Een toonaangevend bedrijf waar refurbished hardware verkocht wordt van hoge kwaliteit, met scherpe prijzen. Bij Forza Refurbished kun je terecht voor iPhones & iPads. Deze devices zijn zowel beschikbaar voor consumenten-, de zakelijke- als ook de resellers-markt. Binnen Forza zijn meerderde teams in o.a. sales en marketing actief. De ambitieuze teams werken gezamenlijk vanuit het moderne kantoor aan de Graaf Engelbertlaan in Breda.

Wat wij zoeken?

  • Een enthousiaste, communicatief sterke teamplayer;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Woonachtig binnen een straal van 10 kilometer rondom Breda.
  • Kandidaten die werkzaam zijn geweest voor DB Schenker in Breda hebben bij ons een streepje voor! Jullie zijn van harte welkom.

Wat wij te bieden hebben?

  • Aantrekkelijk vast basissalaris;
  • Je werkt met enthousiaste collega’s in een informele sfeer;
  • Afwisselende werkzaamheden.

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Je kunt je CV én motivatiebrief mailen naar marijn.schouw@forza-refurbished.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.