Goedgekeurde accessoires standaard meegeleverd

Bij Forza hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zo worden onze iPhones en iPads op meer dan 50 technische punten gecontroleerd, indien nodig gerepareerd én professioneel gereinigd. Zo zorgen we ervoor dat jij een betrouwbaar refurbished Apple-device ontvangt mét 3 jaar garantie én gratis laadaccessoires. Over de laadaccessoires gesproken: die zijn MFi-gecertificeerd en hierdoor van goede kwaliteit en veilig in gebruik. Alles over dit licentieprogramma voor laadaccessoires lees je hier.


MFi, wat is dat?

MFi betekent ‘Made for iPhone/iPad/iPod. Sinds 2012 is dit Apple’s keurmerk voor officieel goedgekeurde accessoires. Om dit keurmerk te krijgen moet de fabrikant een speciale chip in de accessoires bouwen. Deze chip zorgt ervoor dat de accessoires met een iPhone, iPod of iPad kunnen communiceren. Is deze chip niet aanwezig, dan is het mogelijk dat het accessoire simpelweg niet werkt en schade aan het Apple-device aanricht.

 

Made For iPhone/iPad/iPod


Een MFi-gecertificeerd accessoire herkennen

Er zijn veel voordelige accessoires verkrijgbaar voor iPhones, iPods en iPads die niet van echt te onderscheiden zijn én niet gecertificeerd zijn. In dat geval doen ze jouw Apple-device meer kwaad dan goed. MFI-gecertificeerde accessoires hebben het MFI-logo op de verpakking staan en hebben altijd de volgende eigenschappen:

Constante temperatuur

Een MFi-gecertificeerd accessoire wordt niet warm tijdens gebruik en zorgt er ook voor dat het Apple-device tijdens het laden niet warm wordt. Inferieure accessoires kunnen wél voor oververhitting zorgen, met alle nadelige gevolgen van dien.

Opladen in relatief korte tijd

MFi-gecertificeerde laadaccessoires zijn in staat om het Apple-device in relatief korte tijd op te laden. Hierdoor wordt de batterij niet langer belast dan nodig is. Bij inferieure accessoires kan het een eeuwigheid duren voordat je device opgeladen is. Dit zorgt voor overbelasting van de batterij, waardoor deze veel sneller aan vervanging toe is.

Goede kwaliteit

Laadaccessoires die MFi-gecertificeerd zijn, zijn netjes en stevig afgewerkt. Hierdoor krijg je niet snel te maken met kinken in kabels en verbindingen die los raken. ‘Goedkoop is duurkoop’ is een gezegde dat zeker geldt voor laadaccessoires.


Refurbished Apple én laadaccessoires van de hoogste kwaliteit

Bij Forza koop je refurbished iPhones en iPads van de hoogste kwaliteit refurbished mét MFi-gecertificeerde laadaccessoires en 3 jaar garantie. Vandaag vóór 22:30 uur besteld? Morgen in huis!

iPhones iPads