Prijzen refurbished iPhones voor zakelijk gebruik

Voor een nieuwe iPhone betaal je al snel meer dan duizend euro. Best veel geld voor een device dat vaak al na twee jaar wordt vervangen. Prijs speelt dan ook een cruciale rol. Zeker voor bedrijven en organisaties die vaak meerdere toestellen gelijktijdig bestellen. In dit artikel lees je waarom refurbished dé uitkomst is voor de zakelijke markt.

Voor een bedrijf of organisatie is het van belang dat medewerkers overal goed bereikbaar zijn. Tegelijkertijd speelt veiligheid van (bedrijfs)informatie ook een cruciale rol. Premium smartphones voldoen hier vrijwel altijd aan, maar hier zit ook een premium prijs aan. Veel bedrijven kiezen voor Apple vanwege de gebruiksvriendelijke interface en veilige software. Echter, prijs is hét grote struikelblok van Apple. Met refurbished Apple ben je vele malen voordeliger uit.


forza zakelijk prijs iphones

Wat zijn refurbished Apple-devices?

Refurbished betekent in het Nederlands gereviseerd. Elk device wordt gecontroleerd , indien nodig gerepareerd en professioneel schoongemaakt. De meest populaire productlijn binnen de refurbished markt is de Apple iPhone. Bij Forza Refurbished wordt elke iPhone getest met speciale robots, ervaren technici en professionele apparaten. De devices zijn vaak afkomstig van bijvoorbeeld voorraadoverschotten, beurzen, evenementen of inruilprogramma’s.

Refurbished is niet te vergelijken met tweedehands, aangezien het toestel van top tot teen wordt gecontroleerd en er in de meeste gevallen garantie wordt gegeven. Bij Forza Refurbished is dat zelfs twee jaar op de apparatuur, waar ook de batterij onder valt. Geen verborgen gebreken en miskopen, die je bij tweedehands wél zou kunnen hebben.

Zakelijke markt kiest vaker voor lage prijs

Om de refurbished markt in kaart te brengen heeft Forza Refurbished, in samenwerking met bureau MarktEffect, een onderzoek laten doen onder 1.000 mensen. Hieruit is gebleken dat 40% van de deelnemers de prijs van een nieuwe iPhone té hoog vindt. De bedragen, die inmiddels oplopen tot meer dan € 1.000, hebben als gevolg dat er wordt gekeken naar meer betaalbare alternatieven. Het is dan ook niet verrassend dat meer dan de helft van de geïnterviewden open staat voor refurbished.

Mede dankzij de prijsverschillen tussen nieuw en refurbished, ontstaat er meer affectie voor gereviseerde iPhones binnen de consumentenmarkt, maar in het bijzonder de zakelijke afnemer. Gemiddeld genomen zijn refurbished devices 20% tot 60% goedkoper in vergelijking tot de originele nieuwprijs. Daarnaast biedt Forza Refurbished ook nog eens extra korting voor de zakelijke markt.

Extra korting voor de zakelijke markt

Kostenbesparing draagt bij aan een duurzamer bedrijf. Dat moet worden beloond vinden we bij Forza! Daarom zijn er kortingsmogelijkheden beschikbaar voor zakelijke afnemers van Forza Refurbished-toestellen. Meer informatie over deze kortingen kan worden opgevraagd bij één van onze accountmanagers. Zij staan dagelijks klaar om je hier meer informatie over te geven.

Geen verzend- en retourkosten

Als zakelijke aanbieder van refurbished Apple-devices verzenden wij devices naar bedrijven in Nederland en België. Daarvoor betaalt géén van onze klanten verzendkosten. Mocht er sprake zijn van een defect, dan kun je gebruik maken van ons snelle RMA-systeem om het toestel terug te zenden. De kosten hiervoor nemen wij óók voor onze rekening.


iphone duur nee joh

Hoeveel kan refurbished mij gaan opleveren?

Bedrijven en ondernemers kiezen dus minder vaak voor nieuw, om zo op kosten te besparen. Maar hoeveel bespaar je nu daadwerkelijk door refurbished te kiezen? En wanneer wordt het als bedrijf rendabel om over te stappen op refurbished? Eigenlijk is het antwoord hierop heel simpel: refurbished is altijd voordeliger dan nieuw, ongeacht het volume of het type toestel. Om de exacte prijsverschillen in kaart te brengen, wordt er door accountmanagers gekeken naar de specifieke wensen en eventuele kortingen.

Neem nu bijvoorbeeld een iPhone 6S met 32GB aan opslag in de kleur zilver. De nieuwprijs voor zo’n toestel ligt, op het moment van schrijven, op ‎€407*. Leg dit naast een refurbished iPhone 6S (32GB/C-Grade/zilver) van Forza Refurbished en je betaalt slechts €239. Dat is een netto-besparing van €168 per toestel. Als hier óók nog een extra kortingspercentage bij komt én de verzendkosten voor onze rekening zijn, dan wordt refurbished helemaal interessant.

Refurbished toestellen in grote partijen opkopen

Of je nu het managementteam wilt voorzien van een zakelijk toestel of verantwoordelijk bent voor de telecommunicatie binnen een grote organisatie: refurbished wordt al snel interessant. Wij werken nauw samen met partijen die zowel grote als kleine orders plaatsen. Als gevolg van de uiteenlopende wensen van onze (zakelijke) klanten zorgen wij dat er altijd verschillende toestellen op voorraad zijn.

Zakelijk refurbished voor een scherpe prijs

Refurbished biedt de mogelijkheid om de kosten voor zakelijke iPhones te beperken, maar de kwaliteit van Apple te behouden. Bedrijven en ondernemers kiezen vaker voor refurbished, wat alleen maar aangeeft dat niet iedereen wacht op nieuwste van het nieuwste. Meer weten over de voordelen van refurbished iPhones als zakelijke afnemer? Of benieuwd wat de prijsverschillen op gaan leveren voor jouw bedrijf? Neem dan eens contact op met een van onze accountmanagers. Zij beantwoorden graag al jouw zakelijke vragen.Forza Refurbished is de topspeler in de refurbished Apple-wereld. Wij leveren onder meer refurbished-devices voor: KPN, Telfort, Vanden Borre en Tele2.