MacBook

 • MacBook updates
  updates
  Hoe lang heeft een MacBook updates?
  Oktober 02, 2023 — 5 min
  Apple heeft een uitstekende reputatie als het gaat om het bieden van software-updates voor hun pr...
  Verder lezen
 • MacBook Air of MacBook Pro kopen
  macbook
  MacBook keuzehulp: zo vind je de MacBook die bij jou past!
  Augustus 05, 2020 — 5 min
  Wil je een MacBook kopen maar heb je geen idee welke het beste bij jou past? Geen zorgen, wij helpen je verder! Onze keuzehulp helpt je bij het maken van de juiste keuze
  Verder lezen
 • MacBook Air 13 inch
  MacBook Air: de basis alleskunner van Apple
  April 27, 2020 — 5 min
  De MacBook Air is een basis alleskunner laptop met een zeer goede compromis tussen gewicht, prestatie en prijs. In dit blogartikel vertellen we je daar meer over.
  Verder lezen
 • Welke MacBook kopen?
  Welke MacBook kopen?
  November 27, 2019 — 5 min

  Wil je een MacBook kopen maar heb je geen idee welke bij jou past? Er zijn veel verschillende modellen MacBooks te verkrijgen met allemaal verschillende specificaties. Hierdoor kan het lastig worden om een keuze te maken voor een Apple laptop. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Het kopen van een MacBook is namelijk een behoorlijke investering, en daarom is het maken van een goede beslissing erg belangrijk.

  Verder lezen
 • Waarom je een refurbished MacBook moet overwegen
  November 27, 2019 — 5 min

  Misschien heb je nog nooit van een refurbished MacBook gehoord. Echter is de refurbished MacBook erg populair. Je zult je misschien afvragen hoe het dan komt dat deze MacBooks zo populair zijn. In dit artikel vertellen wij je alles wat je moet weten over de refurbished MacBook, waarom deze zo populair zijn en wat de voordelen zijn. Zo ben jij na het lezen van dit artikel helemaal bijgepraat over refurbished MacBooks!

  Verder lezen
 • welke-laptop-kopen
  Welke laptop heb ik nodig?
  November 27, 2019 — 5 min
  Het kiezen van de juiste laptop is een behoorlijke uitdaging. Er zijn zoveel verschillende laptopmerken. Per merk zijn vervolgens de keuzemogelijkheden ook nog eens vrijwel onbeperkt. Wij begrijpen het helemaal indien je door de bomen het bos niet meer ziet. Met dit artikel helpen we je bij het vinden van de juiste laptop voor jou.
  Verder lezen
 • Tips bij het kopen van een computer
  Tips bij het kopen van een computer
  November 27, 2019 — 5 min
  De zoektocht naar een nieuwe computer is niet altijd even makkelijk. Zo zijn er oneindig veel opties om uit te kiezen. Heb ik een desktop of laptop nodig? Welke computerspecificaties heb ik nodig? Waarvoor wil ik de computer gaan gebruiken? Dit zijn een aantal van de vragen die waarschijnlijk aan bod komen. In dit artikel leggen we uit waar je op moet letten.
  Verder lezen
 • Back to school? Kies de juiste MacBook voor jou!
  Back to school? Kies de juiste MacBook voor jou!
  November 27, 2019 — 5 min
  Met dit blog helpen we je graag bij het vinden van de juiste MacBook voor jou. Welke overigens bij ons óók nog eens extra scherp geprijsd zijn.
  Verder lezen
 • Goedkope MacBook kopen? Apple-laptops van Forza Refurbished
  Goedkope MacBook kopen? Apple-laptops van Forza Refurbished
  September 19, 2019 — 5 min

  De zomer zit erop, studenten gaan weer op kamers en werkend Nederland is weer van start gegaan. Maar wat nou als jouw trouwe MacBook, die al jaren goed heeft gepresteerd, aan vervanging toe is? Het is een goede investering, maar de kans is groot dat je bankrekening het nu net even niet toelaat om een gloednieuwe MacBook te kopen. Gelukkig hoeft de aanschaf van een goede MacBook niet duur te zijn. Goedkoop een MacBook kopen, dat doe je bij Forza Refurbished.

  Verder lezen
 • Welke MacBook is het beste voor studenten?
  Welke MacBook is het beste voor studenten?
  September 12, 2019 — 5 min

  Onderzoek toont aan dat de populairste laptops zijn bij Nederlandse studenten. Maar welke MacBook past het beste bij jouw studie? In dit blog helpen we je bij het maken van de juiste keuze.

  Verder lezen
 • Pagina
  Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

  Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
  Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?