Een refurbished iPad: wat is dat eigenlijk?

Een refurbished iPad: wat is dat eigenlijk?

Een refurbished iPad is een gereviseerde iPad. Het zijn iPads die al eens eerder zijn gebruikt. Bij Forza Refurbished wordt een iPad opengemaakt en op tientallen punten gecontroleerd. Als onderdelen gerepareerd of vervangen moeten worden doen we dat. Tot slot krijgt het device ook een professionele reinigingsbeurt. Hierdoor ben jij verzekerd van de hoogste kwaliteit refurbished.


Hoe wordt een refurbished iPad gecontroleerd?

Direct na binnenkomst gaan onze technische vakmensen aan de slag met het device. Zij controleren de technische staat van de iPads met behulp van speciale software en professionele apparatuur. Tijdens dit proces worden tientallen punten gecontroleerd, waaronder het moederbord, het scherm, alle fysieke knoppen, de speakers en de wifi- en internetverbinding. Indien er defecte onderdelen of functionaliteiten worden geconstateerd, worden deze vervangen door nieuwe onderdelen of gerepareerd. Vervolgens wordt met een uitgebreide nacontrole de iPad nogmaals gecontroleerd. Zo weten we zeker dat de refurbished iPad 100% technisch in orde is. Hierna wordt de refurbished iPad professioneel gereinigd en onder het Keurmerk Refurbished verkocht.

Refurbished iPad in verschillende productcondities

Als je bij Forza een refurbished iPad aanschaft, heb je altijd de keuze uit verschillende productcondities: zo goed als nieuw, licht gebruikt en zichtbaar gebruikt. Deze gradaties zijn enkel gebaseerd op het uiterlijk, want van binnen is elk exemplaar 100% functioneel. Je betaalt dus aanzienlijk minder geld voor een iPad die even goed functioneert als nieuw. Te veel betalen is hierdoor niet langer nodig. Het is dus niet voor niets dat het vertrouwen in refurbished groeit en dat steeds meer mensen overwegen om over te stappen op een refurbished iPad of refurbished iPhone.

Garantie bij refurbished iPads: 2 jaar!

We bieden een hoogwaardige kwaliteit refurbished. Omdat we zó overtuigd zijn van die kwaliteit, krijg je bij Forza een garantie van twee jaar. Dit is zelfs een jaar meer dan bij Apple. Waarom je nog meer zou moeten kiezen voor een refurbished iPad?

  • Tot 60% voordeliger in vergelijking met de nieuwprijs
  • Duurzame keuze i.v.m. hergebruik
  • Groot aanbod in oude- en nieuwe iPad-modellen
  • Voor ieder budget een refurbished iPad

iPad refurbished kopen, dit zijn de opties

Het aanbood aan refurbished iPad-modellen is groot. Bekijk het aanbod en bestel jouw refurbished iPad vandaag vóór 22:30 uur. Dan kun je er vaak de volgende werkdag al mee aan de slag. Weet je nog niet welke refurbished iPad geschikt is voor jou? Onze keuzehulp helpt je bij het maken van een keuze. Wil je liever wat meer technische specificaties zien? Op onze iPad vergelijken-pagina vind je terug wat je zoekt.

iPad 2019

iPad 2019 refurbished

iPad Air 3

iPad Air 3 2019 refurbished

iPad Mini 5

iPad Mini 5 2019 refurbished

iPad Pro 2018 (12.9-inch)

iPad Pro 2018 12.9-inch refurbished

iPad Pro 2018 (11.0-inch)

iPad Pro 2018 11.0-inch refurbished

iPad 2018

iPad 2018 refurbished

iPad Pro 2017 (12.9-inch)

iPad Pro 2017 refurbished

iPad 2017

iPad 2017 refurbished

iPad Mini 4

iPad Mini 4 refurbished

iPad Air 2

iPad Air 2 refurbished

iPad Mini 3

iPad Mini 3 refurbished

iPad Air 1

iPad Air 1 refurbished

iPad Mini 2

iPad Mini 2 refurbished
 

 

 

 

ipad
← Vorige Volgende →