iPad kopen

iPad kopen? Betaal niet teveel!

Ben je van plan om een iPad te kopen? Dan ben je er waarschijnlijk al achter gekomen dat het kopen van een nieuwe iPad erg kostbaar is. Gelukkig is er nog een alternatief. In dit blog lees je hoe het kopen van een iPad op een betaalbare wijze mogelijk is.

Waarom een iPad en geen laptop?

Een iPad is als het ware een mini computer. Het voordeel hiervan is dat het beeldscherm groter is dan een iPhone, maar tegelijkertijd compacter is om mee te nemen dan een MacBook. Voornamelijk voor mensen die veel onderweg zijn en even snel hun e-mails willen bijwerken, zullen veel plezier ervaren aan een iPad.

Welke soorten iPads zijn er?

Tot een aantal jaren geleden had je slechts keuze uit enkele tablets. Door de loop der jaren heeft Apple haar iPad-assortiment flink uitgebreid. We kunnen ons dus maar al te goed voorstellen dat het kiezen van een iPad een lastige opgave kan zijn. Onderstaand onderscheiden we de iPads in drie ‘soorten’.

iPad Mini

De iPad Mini is de meest compacte iPad van Apple. Het device is ideaal voor gebruik met één hand en is zeer geschikt om overal mee naartoe te nemen. Ideaal voor mensen die veel onderweg zijn en niet de meeste krachtige tablet nodig hebben. Het device is meer dan geschikt voor allerlei allround-taken, zoals het updaten van je e-mail, social media en surfen op het internet.

Reguliere iPad

Als tweede is er de ‘normale’ iPad-model. Binnen deze serie behoren bijvoorbeeld de iPad Air, iPad 2017 en de iPad 2018. Deze tablets zijn krachtiger en groter dan de iPad Mini. Gemiddeld genomen heeft een normale iPad een 9.7-inch schermformaat. De iPads zijn minder compact dan de Mini’s, maar zijn nog steeds meer dan geschikt voor mensen die veel onderweg zijn.

iPad Pro

Tot slot is er de iPad Pro model. Dit is de meest krachtige iPad generatie van Apple. Deze tablets zijn bijvoorbeeld geschikt voor het bewerken van foto’s via Photoshop. Zelfs videomateriaal kan bewerkt worden op een iPad Pro. Tevens zijn dit de grootste tablets van Apple. Ze zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar met het reguliere 9.7-inch beeldscherm formaat, maar ook met 10,5-inch of 12.9-inch.

Betaalbare iPad kopen

Wil je niet de hoofdprijs betalen voor een nieuwe iPad? Dan is er nóg een alternatief: een refurbished iPad. In vergelijking met de originele nieuwprijs kun je tot wel 60% goedkoper uit zijn met een refurbished iPad. Daarnaast lever je ook nog eens een duurzame bijdrage aan het milieu.

Wat is een refurbished iPad?

Refurbished betekent gereviseerd. Het zijn iPads welke meestal eerder zijn gebruikt. Maar dit hoeft niet het geval te zijn. Een device kan namelijk ook alleen tentoongesteld zijn op een beurs. In dit geval is de iPad nog nooit eerder gebruikt, maar kan het ook niet meer als nieuw verkocht worden.

Refurbished iPad voordelen

  • Tot wel 60% goedkoper in vergelijking met de nieuwprijs;
  • Duurzaam voor het milieu omdat (oudere) devices opnieuw gebruikt kunnen worden;
  • Oudere devices zijn in de meeste gevallen nog leverbaar;
  • Twee jaar garantie, één jaar meer dan Apple zelf;
  • Voor ieder budget een refurbished device dankzij onze product condities.