iPhone doorschakelen, hoe doe je dat?

28 Juli 2022 - read time
iPhone doorschakelen, hoe doe je dat?

Je iPhone doorschakelen. Het kan heel handig zijn. Bijvoorbeeld als je op vakantie bent en je niet wil dat iemand rechtstreeks naar je belt en in je voicemail belandt. Of wanneer je gewoon even niet gestoord wil worden. In dit artikel leggen we je kort uit hoe je dit snel en simpel instelt.


iPhone doorschakelen, dit zijn de stappen

Werk je in een team met collega’s die jouw taken tijdens je afwezigheid overnemen? Dan kan het handig zijn om het nummer van deze collega als doorschakelnummer in te stellen. Dit doe je zo:

  1. Open Instellingen
  2. Ga naar beneden in Instellingen en druk op ‘Telefoon’
  3. Druk op ‘Doorschakelen’
  4. Veeg de schakelaar naar rechts zodat het groen verkleurt
  5. Druk nu op ‘Schakel door naar’
  6. Voer het nummer in waar belletjes naar toe verwezen moeten worden

iPhone doorschakelen

What’s next?

Bovenin het scherm van je verschijnt nu een symbool van een hoorn met een pijl wijzend naar rechts. Zorg er wel voor dat het doorgeschakelde nummer de bellers die jou wilde bereiken hen op de hoogte stelt dat ze zijn doorgeschakeld. De bellers krijgen hier namelijk zelf geen melding van en dit kan dan voor verwarring zorgen. Is het na een tijdje niet meer nodig en wil je dat het doorschakelen stopt? Dan volg je dezelfde stappen als hierboven vermeldt maar veeg je de schakelaar onder ‘Doorschakelen’ weer naar links.

Refurbished iPhone kopen

Bel je veel met je iPhone maar begint het toestel kuren te vertonen? Ben je slecht te verstaan of valt je iPhone na een tijdje uit? Wellicht is het dan tijd voor een nieuwe. Bij Forza koop je zeer voordelig refurbished iPhones. Bovendien beschikken wij met trots over het keurmerk Rerubished, zodat je verzekerd bent van de beste refurbished kwaliteit. Je geniet van twee jaar garantie en ontvangt gratis laadaccessoires. Op werkdagen of zondag vóór 22:30 uur besteld = morgen al in huis!

tips & tricks
← Vorige Volgende →