Refurbished iPhone kopen

21 Augustus 2019 - 5 min read time

Een refurbished iPhone, je ontkomt er niet meer aan. Tegenwoordig kom je overal een groot aanbod van de refurbished iPhones en andere Apple producten tegen. Ze zijn goedkoper dan nieuwe Apple artikelen, maar wat houdt het refurbishen van iPhones nou eigenlijk precies in? Lees hier wat refurbished betekent en wat de voordelen van een refurbished iPhone zijn.

Waarom een refurbished iPhone kopen?

Een Apple iPhone is in de tijd waarin we nu leven een gewild product. De prijs van een gloednieuwe iPhone, vooral zonder abonnement, kan al gauw oplopen tot getallen waar je bij wijze van spreken een maand huur van zou kunnen betalen. Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone, met korting, zonder abonnement of misschien wel tweedehands, dan kun je zeker de overweging maken om een refurbished iPhone te kopen. Je krijgt namelijk voor je beleving hetzelfde product geleverd als bij een nieuwe, hebt ook dezelfde 36 maanden garantie (sinds 1 juni 2023) en ontvangt de iPhone met oplader. Zo goed als dezelfde iPhone als een nieuwe dus, alleen veel goedkoper!

Wat betekent ‘refurbished’ en waar komen deze iPhones vandaan?

Waar een refurbished iPhone vandaan komt kan verschillen. De iPhone is gebruikt door een consument, teruggestuurd door de koper of door de fabriek afgekeurd. Waar ze ook vandaan komen, alle iPhone’s worden helemaal nagekeken door experts en worden op zo’n manier vernieuwd dat ze zo goed als een nieuwe iPhone zijn. Je hebt dus alle voordelen van een nieuwe iPhone maar niet de hoge kosten. Refurbished betekend dus het compleet reviseren van de iPhone.

Gaat de refurbished iPhone net zo lang mee als een nieuwe?

Een refurbished iPhone wordt gereviseerd zodat ze naar eigen standaard weer verkocht kunnen worden. Refurbished iPhones krijgen bij de meeste (web)winkels een jaar garantie net als op nieuwe Apple producten. Met dezelfde garantie, dezelfde kwaliteit maar lagere prijs is er eigenlijk geen goede reden om geen refurbished iPhone te kopen. Bij Forza Refurbished ontvang je zelfs 3 jaar garantie (sinds 1 juni 2023) op je aankoop!

← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?