SEA SpecialistBedrijfsprofiel Forza Refurbished

Wij zijn Forza, een van de snelst groeiende ondernemingen in de refurbished-markt. Forza heeft als grootste doel om de nummer #1 in de refurbished-markt te worden. Dat zorgt voor hard werken, plezier met collega’s en constante uitdaging op de werkvloer. Bij Forza Refurbished kun je terecht voor iPhones en iPads. Deze devices zijn zowel beschikbaar voor consumenten-, de zakelijke- als ook de reseller-markt. Forza Refurbished levert haar assortiment aan vrijwel alle topspelers in Nederland, zoals: KPN, PhoneHouse en Makro. De ambitieuze teams werken gezamenlijk vanuit het moderne kantoor aan de Graaf Engelbertlaan in Breda. Vanwege onze aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een SEA Specialist.

Functieomschrijving

Jij hebt een ruime ervaring met Google Ads & Microsoft advertising en je gebruikt jouw analytische en creatieve inzicht bij je dagelijkse SEA werkzaamheden. Naast deze SEA werkzaamheden krijg jij de lead om suggesties voor dit kanaal aan te dragen die volgens jou nodig zijn op korte en lange termijn. Als SEA specialist bij Forza Refurbished verwachten wij dat je in ieder geval analytisch sterk en competitief bent ingesteld. Doordat je dagelijks bezig bent met het aanpassen, monitoren en het strategisch uitvoeren van A/B testen op basis van onze beschikbare data, bouw je gedegen kennis op van ons bedrijf en de snelgroeiende refurbished markt.

De afdeling

Kortom, in deze uitdagende rol ben je eigenaar van dit kanaal en vervul je een centrale rol in ons online marketing team. Het team is dynamisch ingericht en heeft verschillende online marketeers zitten met ieder hun eigen specialisaties. Met die online marketeers werk je intensief samen om de strategie van onze betaalde kanalen te bepalen. Wij zijn Forza en toonaangevend, maar wij beseffen ook heel goed dat er nog genoeg uitdagende kansen liggen om dit kanaal verder uit te breiden.

Jouw profiel:

- Je hebt HBO werk- en denkniveau;
- Je hebt bij voorkeur ervaring in de online marketing branche;
- Je bent specialist op het gebied van advertising;
- Je bent uitstekend in het analyseren van data (min. 3 jaar ervaring);
- Je hebt kennis van SEA werkzaamheden;
- Je hebt ervaring Google Ads, Microsoft advertising en Google Analytics.
- Ervaring met ondersteunende tools is een pré;
- Commerciële, analytische, en creatieve competenties zijn een pré;
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
- Affiniteit en kennis van de refurbished markt en Apple is een pré;
- Fulltime beschikbaar;
- Woonachtig binnen een straal van 20 kilometer rondom Breda.

Wij bieden:

• Aantrekkelijk salaris;
• Uitstekende pensioenregeling;
• Een werkgever die marktleider is in de refurbished branche;
• Je werkt met enthousiaste collega’s in een informele sfeer;
• Reiskosten vergoeding;

 

Ben jij de SEA specialist waar wij naar opzoek zijn? Mail je CV en motivatie naar jan-willem.vandijk@forza-group.nl