Forza White Label

Forza bestaat inmiddels zes jaar. In die periode hebben we meer dan 500.000 refurbished iPhones en refurbished iPads verkocht. Op dit enorme aantal zijn we best een beetje trots! Dit succes hebben we onder meer bereikt dankzij een uitstekende samenwerking met honderden wederverkopers. Deze wederverkopers werken graag samen met Forza en dat is niet voor niets:

  • Uitstekende combinatie van prijs, kwaliteit en beschikbaarheid
  • Interessante marges
  • Een écht visitekaartje, bestaande uit een goed gevuld schap met hoogwaardige devices en promotiematerialen
  • Forza is een sterk merk, waar de klant regelmatig om vraagt
  • Forza is een sterk merk, waar wederverkopers graag mee geassocieerd worden
  • Een doorverwijzing van onze website naar die van de wederverkoper

Verkoop meer in eigen hand met White Label

Het geloof in de kwaliteit van Forza is enorm hoog. Wel hebben we door de jaren heen gemerkt dat, voor een deel van onze wederverkopers, de behoefte is veranderd. Zij verkopen wél graag onze kwaliteitsproducten, maar worden om diverse redenen liever niet met ons geassocieerd. Genoeg reden voor ons om het White Label concept in het leven te roepen: Forza kwaliteit in een zwarte neutrale verpakking. Ook als je het merk Forza voor de volle honderd procent waardeert, maar graag zelf het heft in eigen hand neemt, willen we graag met jou de best mogelijke samenwerking realiseren. Wat zijn de voor- en nadelen van ons White Label concept?


Forza Refurbished White Label iPhone doos

Voordelen

Nadelen

Bepaal 100% je eigen prijsbeleid en marge. Wil je €40 extra marge maken op een toestel, dan ben je daar volledig vrij in. Wij plaatsen geen doorverwijzing van onze website naar jouw (fysieke) winkel.
Je hoeft niet af te schrijven indien wij een product in prijs verlagen. Geen stress dus meer als wij met een nieuwe prijslijst komen. De White Label doosjes zijn gratis verkrijgbaar.
Geen associatie met Forza, dus ook niet het risico dat klanten direct bij Forza op de website gaan kopen.  
Bij de afname van minimaal 10 White Label doosjes, ontvang je gratis een winkeldisplay in dezelfde huisstijl als de verpakking.  
 

Reseller worden

De refurbished iPhones en iPads van Forza zijn kwalitatief hoogstaand, realiseren mooie marges en zijn een échte toevoeging voor elke telecomwinkel. Of je nu voor de volle honderd procent geassocieerd wilt worden met Forza of zelf de regie in handen wilt houden, ook jij kan een succesvolle wederverkoper van Forza worden en meeprofiteren van al onze voordelen. Onze accountmanagers vertellen je er graag alles over. Bel via +31 88 144 77 00 of +32 784 85 190, of stuur een e-mail. Wij zijn er klaar voor! Jij ook?