HOLIDAY DEALS

HOLIDAY DEALS

HOLIDAY DEALS

Besteed je vakantiegeld extra goed! Vrijwel alle devices zijn nu tientallen euro's EXTRA in prijs verlaagd. Daarbij kun je tijdelijk gratis 2 accessoires naar keuze toevoegen met kortingscode: VAKANTIEGELD

Bekijk de deals

iPad Pro 12.9 Inch 2021

Daar is ‘ie dan: de iPad Pro 12.9 inch 2021 refurbished. Een nieuwe, razendsnelle M1 chip, een verbeterde frontcamera en een beeldscherm met nóg hogere helderheid. Dat is het waar het bij de iPad Pro 12.9 inch refurbished om draait. Neem gauw een kijkje in ons assortiment!

Lees meer

2 producten

per pagina

iPad Pro 12.9 inch 2021 refurbished

Op zoek naar een iPad waar je alles uit kan halen wat erin zit? Stop dan met zoeken! Vergeleken met het model uit 2020 voegt de iPad Pro 12.9 inch 2021 veel meerwaarde toe waar je je vingers bij aflikt. Pro-gebruikers opgelet: de iPad Pro 12.9 inch 2021 heeft een hele bijzondere chip onder de motorkap. Daarnaast beschikt de iPad Pro 12.9 inch 2021 over een verbeterde camera, een ongekend helder scherm én is er een vernieuwde USB-C poort aanwezig. De iPad Pro 2020 refurbished is de iPad voor de grafische vormgevers, gamers en fanatieke fotografen.

iPad Pro 12.9 inch 2021 refurbished, vijfde iPad uit de Pro-serie

De iPad Pro 12.9 inch 2021 is, zoals de naam al doet vermoeden, gepresenteerd in 2021. Uit de iPad-familie behoort deze krachtpatser tot de Pro-serie. De tablets uit deze serie zijn gemaakt voor de zwaardere gebruikers, de creatievelingen die graag grafisch vormgeven, architecten, redacteuren en voor iedereen die het maximale uit een iPad wil halen. De iPad Pro 12.9 inch 2021 refurbished is met haar nieuwe chip een van de meest krachtige iPads in het Forza-assortiment. Zo is ook de buitenkant van premium materialen afgewerkt, is er een verbeterde camera en USB-poort aanwezig én ontgrendel je de iPad Pro 12.9 inch 2021 refurbished met je gezicht in plaats van je vinger.

Groot formaat 12.9-inch Liquid Retina XDR-display

De iPad Pro 12.9 inch 2021 refurbished beschikt over een 12.9-inch Liquid Retina XDR-beeldscherm. In de diagonaal is dit 32,76 centimeter. Dankzij de ProMotion-technologie gaat scrollen over je scherm nog soepeler en vloeiender. Maar de grootste winst in dit toestel is misschien toch wel de maximale helderheid die het beeldscherm kan geven. In de volle zon tikt het beeldscherm rustig de 1600 nits aan. Dit betekent dat je in deze omstandigheden nog prima het beeldscherm van de iPad Pro 12.9 inch 2021 refurbished kan aflezen. Het beeldscherm van de refurbished iPad Pro 12.9 inch 2021 heeft, net als zijn voorganger, een resolutie van 2732 x 2048 pixels.

Geweldige camerakwaliteit: sublieme foto’s en video’s

Hoewel de camera van de voorganger al hoge ogen gooiden, is de camera op de iPad Pro 12.9 inch 2021 refurbished naar een hoger niveau getild. En dan met name de frontcamera. Deze beschikt nu over een middelpuntfuntie, waardoor je tijdens het videobellen langer in beeld blijft wanneer je naar links of rechts uitwijkt. Daarnaast maak je nu selfies in nóg hogere kwaliteit dankzij de 12 megapixellens. Aan de achterkant is nog steeds het krachtige camera-eiland te vinden met een 12 megapixel groothoekcamera en een ultragroothoekcamera van 10 megapixel. En dankzij de TrueDepth-functie vervaagt je achtergrond tijdens het videobellen, waardoor je gesprekspartner minder snel afgeleid raakt.

Refurbished iPad Pro 12.9 2021 snelheid

Onder de motorkap van iPad Pro 12.9-inch 2021 refurbished schuilt de nieuwe Apple M1-chip. De zwaarste taken zijn voor deze iPad geen enkel probleem. De iPad Pro 12.9 inch 2021 refurbished is perfect voor:

 • Films kijken
 • E-mail en agendabeheer
 • Tekenen en schetsen met de tweede generatie Apple Pencil
 • Grote foto’s en video’s bewerken in Adobe Creative Cloud
 • Het toevoegen van een externe harde schijf
 • Documenten een onlinepresentaties bewerken
 • Grote verslagen typen met het Magic Keyboard
 • Prachtige foto’s en video’s maken met de Ultragroothoeklens
 • Tijdschriften en kranten lezen
 • Internetten
 • Social media gebruik
 • Gamen
 • Haarscherp videobellen
 • Eigenlijk alles

Accessoires voor de iPad Pro 2021 refurbished

Het geld dat je bespaart met een refurbished aankoop, kan je investeren in een premium accessoire. De iPad Pro 12.9 inch 2021 refurbished is uitermate geschikt voor de tweede generatie Apple Pencil. Met deze pencil kan je helemaal losgaan in Adobe Photoshop en zonder problemen grote Powerpoints editen. En dankzij de ondersteuning met het Magic Keyboard is de iPad Pro 12.9 inch 2021 refurbished ook nog eens om te bouwen tot een volwaardige laptop. En ben jij iemand die veel grote documenten op een harde schijf opslaat? Dan zit je met de iPad Pro 12.9 inch 2021 in ieder geval goed, want deze tablet beschikt over een vernieuwde, snelle USB-C poort.

iPad Pro 12.9 inch 2021 refurbished

Bij Forza is de iPad Pro 12.9 inch 2021 door ons geopend, op tientallen technische punten nagekeken, waar nodig gerepareerd en professioneel gereinigd. Dat maakt hem 100% technisch functioneel en klaar voor langdurig en intensief gebruik. Het verschil aan de binnenkant is niet van nieuw te onderscheiden, maar de prijs is dat wél. Voor de refurbished iPad Pro 12.9 inch 2021 betaal je minder dan voor de nieuwe variant, terwijl je er dezelfde hoge Apple-kwaliteit voor terug krijgt! Waarom zou je dus nog meer betalen dan nodig is?

Morgen gratis thuisbezorgd

Is de refurbished iPad Pro 12.9 inch 2021 de tablet die je zoekt? Bestel op werkdagen en zondag vóór 22:30 uur, dan kun je er morgen al gebruik van maken. Drie jaar garantie en nieuwe laadaccessoires worden standaard meegeleverd, dus je kunt direct met je refurbished aankoop aan de slag.