Apple Pencil review: dit kun je er mee!

20 Maart 2023 - 5 min. read time
Apple Pencil review: dit kun je er mee!

De Apple Pencil is hét meest innovatieve accessoire voor de iPad. Met deze stylus teken, schets en schrijf je met ongekende precisie en controle. Dit maakt ‘m populair onder mensen in de creatieve branche, maar kan ie ook als krachtig hulpmiddel dienen voor studenten en professionals die aantekeningen moeten maken tijdens vergaderingen of lezingen. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten! 


Apple Pencil en iPad: de ultieme combinatie

De Apple Pencil gaat hand in hand met de iPad. De stylus is ontworpen om het makkelijker te maken om te tekenen, schrijven en maken van notities op je handzame formaat tablet, waar je ook bent. Je neemt namelijk niet alleen de iPad makkelijk in je tas mee, ook de Apple Pencil heb je altijd bij de hand door de magnetische strip waarmee je de stylus eenvoudig aan de zijkant van de iPad bevestigt. Zo heb heb je ‘m altijd bij de hand, raak je hem nooit kwijt en ben je startklaar om je ideeën uit te werken wanneer je plots een creatieve ingeving krijgt.

Het design

De Apple Pencil heeft een slank, minimalistisch ontwerp dat perfect aansluit op de esthetiek van de iPad. De Pencil weegt slechts 20 gram maar voelt erg solide aan. Verder heeft ie een gladde, matte afwerking en een ovale vorm waardoor hij lekker in de hand ligt en ermee werken erg comfortabel is, ook na langere tijd. 

Hét ultieme accessoire voor creatievelingen!

De Apple Pencil heeft een enorme populariteit verworven onder kunstenaars, ontwerpers en professionals in de creatieve branche en het is te begrijpen waarom. De Pencil is erg geschikt voor tekenen, schetsen en schrijven door de slimme en functies die dit alles een stuk makkelijker maken. Zo heeft ie druk- en kantelsensoren die in staat zijn de hoek, oriëntatie en druk van de stylus te kunnen detecteren. Op deze manier kun je makkelijk variëren in lijndikte, diepte en schaduw en kun je zelfs tekenen met verschillende materialen zoals inkt, verf, potlood en nog veel meer om zo nog meer detail aan je project te geven. Ook de editors zitten gebakken met deze Pencil: je past met deze accurate drukgevoeligheid eenvoudig de kleinste details aan, voegt subtiele effecten toe aan afbeeldingen en video’s en werk je tot op de pixel nauwkeurig.

 

Apple Pencil review blogafbeelding

Compatibiliteit en connectiviteit

De Apple Pencil is compatibel met een aantal iPad-modellen, waaronder de iPad pro, de iPad Air en de iPad Mini. De Pencil maakt verbinding via Bluetooth met je iPad, waardoor het gemakkelijk gekoppeld en losgekoppeld kan worden wanneer nodig. Een ander uniek aspect van de Apple Pencil is de mogelijkheid om te werken met een verscheidenheid aan apps die speciaal zijn ontworpen om te profiteren van de functionaliteit van de stylus. Dit omvat apps als Procreate, Notability en GoodNotes. 

De Apple Pencil is compatibel met de volgende generaties iPad:

 

  • iPad (6e, 7e, 8e, 9e en 10e generatie)
  • iPad Air (3e generatie)
  • iPad Mini (5e generatie)
  • 12,9-inch iPad Pro (1e en 2e generatie)
  • 10,5-inch iPad Pro
  • 9,7-inch iPad Pro

Een refurbished Apple Pencil: een duurzame keuze 

Door het aanschaffen van een refurbished Apple Pencil draag je je steentje bij aan een beter milieu. Door een Apple Pencil een tweede leven te geven wordt er voorkomen dat er onnodig een nieuwe geproduceerd hoeft te worden wat resulteert in CO2-uitstoot. Op deze manier zetten we vol in op een circulaire economie. Over de productconditie hoef jij je geen zorgen te maken: Forza beschikt over het Keurmerk Refurbished doordat alle Apple Pencils op meer dan 50 punten grondig gecontroleerd worden waardoor jij altijd een product ontvangt wat 100% technisch in orde is.  

Apple Pencil refurbished kopen

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan met jouw Apple Pencil? Dan zit je bij Forza goed. Wanneer jij de refurbished Apple Pencil bestelt vóór 22:30 op zon- en werkdagen, ontvang je deze morgen al bij jou thuis en krijg je er naast gratis laadaccessoires ook een extra punt voor je Pencil bij. Mocht er iets mis zijn met je aankoop, dan is dat geen probleem. Je ontvangt bij je aankoop namelijk altijd drie jaar garantie (sinds 1 juni 2023) en staat de klantenservice altijd klaar om je te helpen met je probleem. 

review apple pencil apple
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?