Forza Heroes: maak kennis met André!

04 Januari 2024 - 7 min. read time
Forza Heroes: maak kennis met André!

Bij Forza Refurbished hechten we veel waarde aan ons team. Onze medewerkers vormen samen met onze klanten de essentie van ons succes; zonder hen zouden we niet zo ver zijn gekomen. Daarom willen we de spotlight richten op degenen die dag in, dag uit hard werken om onze klanten tevreden te stellen. Leer meer over onze teamleden en ontdek de passie en toewijding die de basis vormen van ons bedrijf. Bij Forza Refurbished gaat het namelijk niet alleen om producten, maar vooral om de mensen erachter. Deze week stellen we André aan je voor!


Stel jezelf eens voor!

Mijn naam is André van Lieshout, ik ben 57 jaar en geboren en opgegroeid in Tilburg. Daarnaast ben ik al ruim 32 jaar getrouwd met mijn vrouw Marion en hebben wij samen 2 kinderen, Indy (27) en Bailey (24). Ik vind het heerlijk om zo nu en dan een stukje te wandelen of te fietsen. Daarnaast kan ik ook enorm genieten van het bourgondische leven: lekker eten en op zijn tijd een zwaar Belgisch biertje. Verder ben ik vrijwilliger in de voetbalwereld. Ik ben medeleider bij Sarto 11 en sta als grensrechter langs de lijn om het spel sportief en positief te laten verlopen. Daarnaast ben ik voorzitter van de commissie Sportiviteit & Respect van de voetbalvereniging RKSV Sarto en lid van de tuchtcommissie. In deze commissie werken wij nauw samen met de gemeente Tilburg en diverse andere verenigingen in de Regio Tilburg genaamd PVKT (Positief Voetbalklimaat Tilburg).

André van Lieshout

Wat is iets wat vrij weinig mensen van je weten?

Buiten de voetbalwereld runnen mijn vrouw en ik samen met vele andere gezinnen een boerderij in Alphen. Ik regel hiervoor de distributie. Alles wat wij produceren is voor eigen gebruik. Denk aan eieren, groenten, fruit, aardappels maar ook aan varkens en rundvlees.

Wat trok je aan in een carrière bij Forza en hoe ben je in deze positie beland?

Op een mooie zondagmiddag, terwijl ik aan het genieten was van een lekker Belgisch biertje, werd ik gebeld door de voormalige eigenaar. Hij was zoekende naar een gedreven, ervaren logistiek manager en vroeg of ik interesse zou hebben. Ik kwam op gesprek en hij vertelde mij zijn plannen betreffende een nieuw pand. Hij zocht hiervoor een logistiek manager die hem kon helpen met de inrichting en de opbouw hiervan. Helaas is deze er nooit gekomen… Na 2 dagen meelopen met collega’s Marijn en Jeffrey besloot ik uiteindelijk toch deze uitdaging aan te gaan.

Wat is je functie en wat zijn je werkzaamheden precies bij Forza Refurbished?

In het begin was ik verantwoordelijk voor de afdelingen QC&P, Logistics, Repair Eigen Voorraad (REV) en Klantrepair (KREP). Vanwege de harde groei van Forza de afgelopen jaren zijn deze afdelingen opgesplitst en ben ik nu alleen nog maar verantwoordelijk voor de afdelingen REV en KREP. Dagelijks werk in nauw met mijn team samen om datgene te repareren waar de meeste vraag naar is (gestuurd produceren). Ook de toestellen die van onze klanten terugkomen proberen wij binnen 1 à 2 dagen gerepareerd bij de klant terug te bezorgen.

André van Lieshout

Wat is je achtergrond?

Tijdens mijn studie had ik de ambitie om mijn eigen planten- of horecazaak te beginnen. Echter kwam ik vroeg in mijn carrière in contact met de logistiek en veranderde ik mijn doelstellingen. Vele avonduren zijn er gespendeerd om te komen waar ik nu ben. Inmiddels ben ik nu ruim 36 jaar actief in de logistiek en heb voornamelijk bij grote logistieke bedrijven gewerkt zoals: Van Gils Clothing, VAV Vleeswaren, Ingram Micro, Bleckmann Fashion en bij Syncreon voor de klant Apple. Ik stak veel tijd in mijn collega’s om een team te creëeren wat met plezier en veel toewijding voor het bedrijf wilde werken. Buiten deze taken was ik voornamelijk bezig met voorraad management. ‘Nee’ verkopen bestond niet de klant stond altijd centraal. Ook heb ik diverse projecten geleid bij het implementeren en uitrollen van diverse ERP Pakketten, Warehouse Management Systemen (WMS) en Warehouse Conveyor Systemen (WCS).

Waar krijg je het meeste energie van bij Forza?

Aangezien ik een doener ben, zit ik altijd vol met energie. Werken vind ik dan ook geen straf en ik draag graag mijn steentje bij aan de ontwikkelingen van Forza. De meeste energie krijg ik toch wel als ik complimenten krijg van mijn team. Zij zijn toch wel diegene waarom ik dagelijks met veel plezier naar mijn werk ga.

André van Lieshout

Op welk bereikt resultaat ben je het meest trots?

Toen ik ruim 3 jaar geleden bij Forza begon en zij net overgestapt waren naar een nieuw orderverwerkingssysteem, stonden er vele rolcontainers met devices waar problemen mee waren. Vele uren hebben wij hieraan gespendeerd om deze correct in ons nieuwe systeem te kunnen verwerken. Tot op de dag vandaag is hierin geen achterstand meer, dat is hetgeen waar ik het meest trots op ben wat mijzelf betreft.

Wat is jouw favoriete refurbished product uit het Forza assortiment? Leg eens uit!

Mijn favoriet is toch wel de iPhone SE 2020 refurbished of de iPhone SE 2022 refurbished: een lekker compact en handzaam toestel zonder onder te doen voor de grotere modellen.

Ook een Forza Hero worden?

Vond je dit een leuk achtergrondartikel en zie jij het ook wel zitten om te komen werken voor de grootste refurbisher van de Benelux? Kijk eens bij onze vacatures en kom werken bij Forza. We zien je sollicitatie met veel enthousiasme tegemoet!

Heroes
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?