Alle grote iPhones: wij zetten ze op een rij!

31 Januari 2024 - 8 min. read time
Alle grote iPhones: wij zetten ze op een rij!

In de wereld van smartphones is Apple's iPhone synoniem geworden met innovatie en kwaliteit. Een opmerkelijke reeks in hun assortiment zijn de Max-modellen, bekend om hun indrukwekkende schermgrootte en geavanceerde functies. Laten we een duik nemen in de evolutie van deze reeks, beginnend bij de iPhone XS Max en eindigend met de iPhone 15 Pro Max.


iPhone XS Max – De pionier in groot scherm

Gelanceerd in 2018, zette de iPhone XS Max refurbished de trend met zijn 6,5-inch Super Retina OLED-scherm. Het was een sprong voorwaarts in schermkwaliteit met levendige kleuren en diepe zwarttinten. Aangedreven door de A12 Bionic chip, bood het een significante prestatieverbetering. De dubbele 12MP achtercamera's waren toentertijd een hoogtepunt. Dit toestel leverde hoogwaardige foto's met verbeterde portretmodus en slimme HDR.

Grote iPhone iPhone Xs max

iPhone 11 Pro Max – Een sprong in fotografie en prestaties

De iPhone 11 Pro Max refurbished, uitgebracht in 2019, bracht een revolutie in de iPhone-fotografie met een drievoudig camerasysteem. Dit model introduceerde de ultragroothoeklens, waardoor gebruikers een veel breder gezichtsveld konden vastleggen. Het 6,5-inch Super Retina XDR-scherm was een upgrade in helderheid en contrast. Met de A13 Bionic chip bood de 11 Pro Max ook een verbeterde batterijduur en snellere prestaties.

11 Pro Max is een grote iPhone

iPhone 12 Pro Max – 5G en een nieuw design

In 2020 kwam de iPhone 12 Pro Max refurbished met een opvallend nieuw ontwerp en 5G-connectiviteit. Het toestel kenmerkte zich door zijn vlakke randen, een verschuiving van de eerdere afgeronde ontwerpen. Met een nog groter 6,7-inch Super Retina XDR-scherm, tilde het de visuele ervaring naar een hoger niveau. De introductie van de A14 Bionic chip zorgde voor een verbetering in snelheid en efficiëntie, en de verbeterde camerasystemen boden betere prestaties bij weinig licht.

Grote iPhones zoals de iPhone 12 Pro Max

iPhone 13 Pro Max – Maximale prestaties en batterijduur

De iPhone 13 Pro Max refurbished, gelanceerd in 2021, legde de nadruk op batterijduur en displaytechnologie. Het ProMotion-scherm met een adaptieve verversingssnelheid tot 120Hz zorgde voor een vloeiendere gebruikerservaring. De A15 Bionic chip bracht verbeteringen in CPU en GPU-prestaties. De camera's kregen ook een aanzienlijke upgrade met betere sensoren en fotografische stijlen, waardoor gebruikers meer creatieve controle kregen.

Grote iPhones vergeleken

iPhone 14 Pro Max – Innovatie in camera en beveiliging

Met de iPhone 14 Pro Max refurbished in 2022, bracht Apple significante verbeteringen in de camera, waaronder een 48MP hoofdcamera, wat een aanzienlijke sprong was in beeldkwaliteit. Deze telefoon introduceerde ook nieuwe beveiligingsfuncties zoals crashdetectie en nood-SOS via satelliet. Het behield het 6,7-inch scherm maar met verbeterde helderheid en kleurweergave.

Grote iPhones op een rij

iPhone 15 Pro Max – De toekomst van technologie

De iPhone 15 Pro Max, het meest recente model op het moment van schrijven, zet de trend van innovatie voort. Het toestel beschikt over een titanium rand, USB-C én beschikt over de A17 Bionic chip. Ook dit jaar heeft het toestel een 6,7-inch scherm, maar is het toestel in zijn totaliteit kleiner omdat de schermranden wat dunner zijn dan zijn voorganger.

Dit zijn Grote iPhones van Apple

Tot zover de Max-modellen, dit zijn de Plus-modellen

Tot nu toe hebben we alleen de Max modellen benoemt. Deze grote iPhones zijn gekoppeld aan de Pro-lijn en beschikken dus over de ‘Pro’-specificaties. Sinds het najaar van 2022 is Apple gestopt met de mini-lijn iPhones en maken ze ook grote iPhones voor de reguliere modellen onder de noemer ‘Plus’. Op het moment van schrijven heeft Apple de volgende Plus-modellen uitgebracht:

iPhone 14 Plus

Gericht op gebruikers die de voorkeur geven aan een groter scherm zonder de extra kosten van de Pro-modellen. Het toestel beschikt over een indrukwekkend 6,7-inch Super Retina XDR-display, biedt ruim voldoende schermruimte voor multimediaconsumptie en gaming. De dual-camera setup aan de achterzijde, inclusief een 12MP hoofdcamera en een 12MP ultragroothoeklens, biedt uitstekende fotografische mogelijkheden. Aangedreven door de A15 Bionic chip, dezelfde processor als in de iPhone 13 Pro-modellen, levert de iPhone 14 Plus sterke prestaties. Een opvallend kenmerk bij de iPhone 14 Plus refurbished is de introductie van veiligheidsfuncties zoals crashdetectie en nood-SOS via satelliet, waardoor de gebruikersveiligheid naar een hoger niveau wordt getild.

Grote iPhones betaalbaar

iPhone 15 Plus

Het uiterlijk heeft een mooie upgrade gekregen. Zo is de glazen achterkant mat geworden en zijn de randen van het toestel wat meer afgerond. Hierdoor is het toestel prettiger in de hand te houden. Aangedreven door de A16 Bionic chip, dezelfde processor als in de iPhone 14 Pro-modellen, levert de iPhone 15 Plus sterke prestaties. Tot slot beschikt dit toestel over het nieuwe Dynamic Island, waardoor notificaties op een mooie manier over je iPhone beeldscherm sliden.

Nieuwe grote iPhones

Conclusie over grote iPhones

De Max-serie van de iPhone heeft consequent de grenzen van wat mogelijk is met smartphone-technologie verlegd. Van de XS Max tot de 15 Pro Max, elke nieuwe iteratie heeft significante verbeteringen gebracht in schermtechnologie, camera-prestaties, snelheid, en gebruikerservaring. Hoewel elke generatie zijn eigen unieke eigenschappen en verbeteringen heeft, blijft de rode draad de toewijding van Apple aan kwaliteit en innovatie. Voor gebruikers die op zoek zijn naar een premium smartphone-ervaring, blijft de iPhone Max-serie een toonaangevende keuze, voortdurend evoluerend om aan de hoogste normen te voldoen. Ben je op zoek naar een voordelige iPhone met een groot scherm? Dan zijn de Plus-modellen een zeer geschikte keuze!

Refurbished iPhone kopen

Op zoek naar een grote iPhone die daarnaast ook nog eens zeer betaalbaar is? Dan ben je bij Forza aan het juiste adres. De refurbished iPhones van Forza zijn uitvoerig geïnspecteerd op meer dan 50 punten, en door voor een gereviseerd toestel te kiezen draag je bij aan de reductie van CO2-uitstoot. Als je bij Forza een bestelling plaatst voor 22:30 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. Bovendien krijg je drie jaar garantie en gratis oplaadaccessoires bij je aankoop. 

iphone
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?