iPhone 12 kleuren: dit zijn ze

24 Augustus 2022 - read time
iPhone 12 kleuren: dit zijn ze

De refurbished iPhone 12 is een zeer populair toestel. Haar strakke design, indrukwekkende camera en krachtige processor gooien hoge ogen. Het toestel is in meerdere kleuren verkrijgbaar. In dit artikel vertellen we je welke dit zijn en welke jij moet kiezen!


Dit zijn de iPhone 12 kleuren

De iPhone 12 is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

  • Zwart
  • Wit
  • Rood
  • Groen
  • Blauw
  • Paars

iPhone 12 kleuren op een rij

Van alle iPhone 12 kleuren die er zijn, welke moet ik nemen?

Met een pallet uit 6 verschillende kleuren kan het soms lastig zijn om een keuze te maken. Want als je eenmaal de keuze hebt gemaakt, staat de keuze vast voor de komende jaren. Switchen doe je dus niet zomaar even. Wij vertellen je welke kleur het beste bij je past!

refurbished iPhone 12 zwart

iPhone 12 zwart

Ben jij iemand die gelooft in ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’? Maar draag jij aan de andere kant ook kleurrijke kleding? Dan is de zwarte iPhone 12 een verstandige keuze. Zwart is namelijk een onopvallende kleur en match dus ook met iedere kleur broek, trui of jurk die je aan hebt. Met een zwarte iPhone 12 speel je dus safe.

refurbished iPhone 12 wit

iPhone 12 wit

Voor de witte kleur hebben we eigenlijk hetzelfde advies. Wit matcht met iedere kleur van je kleding en ziet er ook nog eens stijlvol uit. Het grote voordeel van wit? Je ziet iets minder snel viezigheid zoals vette vingers aan de achterkant van de iPhone.

refurbished iPhone 12 blauw

iPhone 12 blauw

Ben jij op zoek naar een stoere iPhone in een nieuwe kleur? Ben je ook fan van de zee, surf je graag of ben je gewoon graag op het water te vinden? Dan is de blauwe iPhone 12 een hele mooie keuze. De donkere kleur blauw heeft veel weg van de kleur van de oceaan.

refurbished iPhone 12 rood

iPhone 12 rood

Ben jij iemand die van kleuren houdt? Dan ben je met de rode iPhone 12 op het juiste adres. Apple presenteert ieder jaar een rode versie van de iPhone en bij de iPhone 12 is de kleur rood zelfs iets feller dan de voorgangers. Met de kleur rood springen je er dus echt tussenuit.

refurbished iPhone 12 paars

iPhone 12 paars

Apple kwam op 30 april 2021, een half jaar later na de lancering van de iPhone 12, met een extra variant in de kleur paars. Het was immers net lente geworden daar hoorde deze lila-paars-kleurige iPhone bij. Ben je een fan van alles wat de lente te bieden heeft? Dan is wellicht deze paarse iPhone 12 een mooie keuze voor jou.

refurbished iPhone 12 groen

iPhone 12 groen

De groene iPhone is een kleurrijke, verfrissende iPhone die niet te dominant is en dus niet extreem opvalt. Het is een soepele kleur groen die veel weg heeft van mint. Wil je dus een kleurtje, maar hoeft deze er niet helemaal tussenuit te springen? Dan is de groene iPhone 12 een hele goede keuze.

Spijt van je keuze?

Heb je toch spijt van je keuze, of ben je iemand die vaak van smaak veranderd en denk je spijt te gaan krijgen van je keuze? Geen zorgen. Met een telefoonhoesje kan je altijd een groot deel van de kleur van je iPhone maskeren. De voorkant is namelijk bij iedere iPhone hetzelfde. Heb je nog geen iPhone 12 aangeschaft? Dan raden we je aan om voor een veilige kleur te kiezen, zoals zwart of wit.

Refurbished iPhone 12 kopen

De iPhone 12 is in veel verschillende, vrolijke kleuren beschikbaar. Ben je er al aan uit welke kleur iPhone 12 het wordt? Kijk dan eens in ons assortiment. Daar vind je verschillende refurbished iPhone 12’s verdeeld over drie gradaties. Wanneer je de iPhone 12 refurbished bij Forza bestelt ontvang je gratis laadaccessoires en drie jaar garantie (sinds 1 juni 2023). Op werk- en zondagen vóór 22:30 uur besteld = morgen in huis.

iphone 12
← Vorige Volgende →