iPhone 14 Plus vs iPhone 14 Pro Max: wat je nog niét wist!

22 Februari 2024 - 3 min. read time
iPhone 14 Plus vs iPhone 14 Pro Max: wat je nog niét wist!

De iPhone 14 Plus en de iPhone 14 Pro Max. Hoewel beide modellen indrukwekkende functies en specificaties bieden, onderscheiden ze zich op een aantal belangrijke punten. Dit artikel bespreekt de belangrijkste verschillen tussen de iPhone 14 Plus en de iPhone 14 Pro Max, variërend van hun design tot hun technische specificaties.


Verschil iPhone 14 Plus vs iPhone 14 Pro Max

  • Design
  • Schermververssnelheid
  • Camera-eiland
  • Processor
  • Prijs

Design en schermgrootte

Een van de meest voor de hand liggende verschillen is het ontwerp en de grootte. Zowel de iPhone 14 Plus refurbished als de iPhone 14 Plus hebben een scherm van 6,7 inch. Het materiaal waarvan de toestellen gebruikt zijn is echter anders. Zo is de iPhone 14 Pro Max gemaakt uit mat glas met een roestvrijstalen rand, waarbij de iPhone 14 Plus over een glanzende glazen achterkant met aluminium rand beschikt.

Schermtechnologie iPhone 14 Plus vs iPhone 14 Pro Max

De iPhone 14 Pro Max refurbished onderscheidt zich door haar schermververssnelheid. Deze is sneller, waardoor scrollen bijvoorbeeld soepeler gaat. Daarnaast heeft de iPhone 14 Pro Max het nieuwe design met het Dynamic Island. 

iPhone 14 Plus vs iPhone 14 Pro Max naast elkaar

Camerasysteem

Een ander belangrijk verschil is het camerasysteem. De iPhone 14 Pro Max beschikt over een geavanceerdere camerasetup, met verbeteringen in zowel de hoofdcamera als de ultragroothoek- en telelenzen. Deze verbeteringen stellen de Pro Max in staat om beter te presteren bij weinig licht en bieden meer veelzijdigheid in fotografie. De iPhone 14 Plus heeft ook een indrukwekkend camerasysteem, maar het mist enkele van de geavanceerde functies van de Pro Max.

Processor en prestaties iPhone 14 Plus vs iPhone 14 Pro Max

De iPhone 14 Pro Max wordt aangedreven door de A16 Bionic chip van Apple, waardoor dit toestel net wat sneller is dan de iPhone 14 Plus. De Plus beschikt namelijk over de A15 Bionic chip, welke óók in de iPhone 13 modellen aanwezig zijn. Dit verschil in rekenkracht betekent dat de Pro Max beter geschikt is voor veeleisende taken zoals videobewerking, geavanceerde mobiele games en augmented reality-toepassingen.

Prijsverschil iPhone 14 Plus vs iPhone 14 Pro Max

Prijs is een ander belangrijk verschil. De iPhone 14 Pro Max is duurder dan de iPhone 14 Plus, wat reflecteert op de geavanceerde functies en specificaties die het biedt. 

iPhone 14 Plus vs iPhone 14 Pro Max verschillen

Conclusie

Samenvattend bieden zowel de iPhone 14 Plus als de iPhone 14 Pro Max uitstekende ervaringen, maar ze zijn ontworpen voor verschillende gebruikersgroepen. De iPhone 14 Plus is een geweldige optie voor degenen die een groot scherm en solide prestaties willen zonder de premium prijs van de Pro Max. Aan de andere kant is de iPhone 14 Pro Max ideaal voor gebruikers die de beste prestaties, camera en schermtechnologie van Apple willen, en bereid zijn om meer te betalen voor deze topfuncties.

Refurbished iPhone kopen

Ben je op zoek naar een betaalbare iPhone? Dan is een refurbished iPhone zeker het overwegen waard. Forza controleert alle iPhones grondig, van A tot Z, met behulp van ervaren technici en professionele software. Door de geleverde kwaliteit kunnen we met trots het keurmerk Refurbished voeren. Bestel je op werkdagen of zondag vóór 22:30 uur, dan heb je jouw refrubished iPhone de volgende dag al in huis!

vergelijking
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?