iPhone 14 Pro vs Pro Max: wat zijn de verschillen?

12 Februari 2024 - 2 min. read time
iPhone 14 Pro vs Pro Max: wat zijn de verschillen?

De iPhone 14 Pro vs Pro Max. Hoewel deze twee modellen veel overeenkomsten delen, zijn er enkele verschillen die moeten overwegen. Dit artikel werpt licht op deze verschillen, waarbij we beide toestellen naast elkaar leggen om een duidelijk beeld te schetsen.


Verschillen tussen de iPhone 14 Pro vs Pro Max

  • Ontwerp en scherm (formaat)
  • Batterij

Ontwerp en scherm

Het meest voor de hand liggende verschil tussen de iPhone 14 Pro en de iPhone 14 Pro Max refurbished is de grootte. De iPhone 14 Pro heeft een compacter formaat met een 6,1-inch scherm, terwijl de Pro Max pronkt met een groter 6,7-inch scherm. Dit maakt de Pro Max beter geschikt voor mensen die de voorkeur geven aan een groter display voor mediaconsumptie of gaming. Beide modellen hebben echter hetzelfde Super Retina XDR display met ProMotion-technologie, wat zorgt voor een indrukwekkende kijkervaring met heldere kleuren en diepe contrasten.

iPhone 14 Pro vs Pro Max in de hand

Batterijduur iPhone 14 Pro vs Pro Max

Waar je een verschil zult merken, is de batterijduur. Vanwege zijn grotere formaat heeft de iPhone 14 Pro Max een grotere batterij, wat resulteert in een langere levensduur vergeleken met de iPhone 14 Pro. Dit kan een doorslaggevende factor zijn voor gebruikers die veel onderweg zijn en niet altijd de mogelijkheid hebben om hun toestel op te laden.

Dit zijn verschillen iPhone 14 Pro vs 14 Pro Max

Conclusie

Samenvattend, de keuze tussen de iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max komt neer op persoonlijke voorkeuren in schermgrootte en batterijduur. Voor degenen die een groot scherm waarderen, is de iPhone 14 Pro Max een ideale keuze. Maar voor degenen die de voorkeur geven aan een handzamer toestel dat nog steeds krachtig en capabel is, is de iPhone 14 Pro een uitstekende optie. Beide toestellen bieden geavanceerde technologieën en zijn topkeuzes in het premium smartphone-segment.

iPhone 14 Pro vs iPhone 14 Pro Max uitgelicht

Refurbished iPhone kopen

Twijfel jij tussen de twee iPhones? En is prijs maar óók kwaliteit belangrijk voor je? Een refurbished iPhone van Forza is een voordelige alternatief voor nieuw. Bestellingen die vóór 22:30 uur bij Forza worden geplaatst, worden de volgende dag geleverd. Daarbij ontvang je drie jaar garantie en gratis laadaccessoires. De refurbished iPhones van Forza zijn uitgebreid gecontroleerd op meer dan 50 punten en dragen bij aan het verminderen van CO2-uitstoot.

vergelijking
Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?