Alles over iPhone 8: specs en info

07 Februari 2020 - 5 min read time
Alles over iPhone 8: specs en info

Eén van de iPhones die Apple in 2017 introduceerde, was de iPhone 8. Het is één van de bestverkochte iPhones bij Forza en dat is niet voor niets. Compactheid, degelijkheid en kracht gaan namelijk hand in hand. Het toestel heeft goede specificaties en een aantrekkelijke prijs. Lees hier alles over de iPhone 8.


iPhone 8, krachtige opvolger van de iPhone 7

De iPhone 8 refurbished is de opvolger van de iPhone 7 uit 2016. Hoewel beide iPhones nagenoeg hetzelfde uiterlijk hebben, is er tóch behoorlijk veel veranderd. Dit zijn de grote verbeterpunten van de iPhone 8:

  • Een glazen achterkant, geschikt voor draadloos laden
  • Een slim scherm dat zijn helderheid automatisch aanpast
  • Snellere en zuinigere processor

Lees complete vergelijking

Een glazen achterkant, geschikt voor draadloos laden

Nieuw bij de iPhone 8 is de glazen achterkant. Dit toestel heeft dat voor het eerst. Het ziet er stijlvol uit en zorgt voor een mooie glanzende gloed over de kleuren Space Grey, Zilver, Goud en Rood. Daarnaast heeft het een belangrijke functie: het ondersteunt draadloos opladen. Geen gedoe meer met kabels bij dit toestel dus.

Kleuren iPhone 8

Een slim 4.7-inch scherm

De iPhone 8 is 138.4 mm hoog, 67.3 mm breed en 7.3 mm dik. Dit is nagenoeg hetzelfde formaat als bij de voorgangers en natuurlijk is ook het 4.7-inch (11.75 cm) scherm aanwezig. Die is wel verbeterd, want voor het eerst is de True Tone-functie aanwezig. Deze functie zorgt ervoor dat helderheid en kleurstelling van het beeldscherm zich automatisch aan het omgevingslicht aanpassen. Hierdoor zien kleuren er overal altijd hetzelfde uit. Tel daar de hoge resolutie van 1334 X 750 pixels (326 pixels per inch) bij op en je hebt een mooie kijkervaring.

Een krachtige, slimme en zuinige chip

De iPhone 8 draait op de A11-Bionic chip van Apple, die óók in de iPhone X verwerkt zit! Voor het eerst bevat de processor zes cores. Hierdoor is een goede verdeling tussen het lichte werk en zware taken mogelijk. De iPhone 8 is dus altijd maximaal snel en maximaal zuinig. Ook het zogenaamde Neural Engine is aanwezig. Dit is een kunstmatige intelligentiesoftware die leert hoe jij de iPhone 8 gebruikt. Zo kunnen taken sneller gestart worden, wordt de processor ontlast en de batterijduur verbeterd. Een slim stukje techniek dus!

Mobiele game iPhone 8

Een prima single camera

Achterop de iPhone 8 vind je een 12-megapixel camera die filmt in 4K-kwaliteit. Aan de voorkant zit een 7-megapixel camera die filmt in Full HD. De camera is prima, maar je kunt het natuurlijk niet vergelijken met toestellen die 2 of 3 camera’s achterop hebben. Met de iPhone 8 maak je gewoon mooi beeldmateriaal, met één druk op de knop en zonder gedoe. Camerafuncties als Panoramafoto, Live Photo en Burstmodus zijn gewoon beschikbaar. Ook Augmented Reality, waarmee je virtuele objecten toevoegt aan de echte wereld, is mogelijk met de camera van de iPhone 8. Al met al heb je uitgebreide opties voor een single camerasysteem.

iPhone 8 refurbished kopen

De iPhone 8 is een compacte, snelle en gebruiksvriendelijke iPhone voor de doorsnee smartphonegebruiker, die wél een goede iPhone zoekt maar hier niet de hoofdprijs voor over heeft. Het toestel uit 2017 is inmiddels in waarde gezakt, en kies je voor een refurbished iPhone, dan ben je extra voordelig uit. Bij Forza krijg je er gratis 3 jaar garantie (sinds 1 juni 2023) en laadaccessoires bij. Ook voegen we een gratis beschermhoes- en screenprotector aan je bestelling toe, indien je kiest voor de uiterlijke productconditie licht gebruikt of zichtbaar gebruikt. Betaal niet meer dan nodig is.

Bekijk iPhone 8 refurbished

iphone 8 iphone
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?