Top 10 best verkochte iPhones

10 November 2017 - 5 min read time
Top 10 best verkochte iPhones

Al jaren worden er jaarlijks miljoenen iPhones verkocht. Wanneer er een nieuwe iPhone uitkomt is deze niet aan te slepen. Inmiddels zijn er wereldwijd al meer dan 500 miljoen iPhones verkocht. Maar wat zijn nou eigenlijk de best verkochte iPhones? Wij hebben een top 10 samengesteld van de best verkochte iPhones!

1. iPhone 5S Zwart 32GB

De iPhone 5S Zwart 32GB is een populair model en de best verkochte iPhone. Dit komt vooral door het strakke design van de iPhone 5S. De iPhone 5S is ook verkrijgbaar in het goud en in het zilver.

2. iPhone 5C Wit 16GB

Je zult de iPhone 5C misschien niet verwachten in deze top 10 van best verkochte iPhones, maar dankzij de scherpe prijs is de iPhone 5C wit 16GB toch erg veel verkocht. Het toestel is voornamelijk erg populair bij de jeugd. Dit komt door de goede camera en trendy kleurtjes.

3. iPhone 6 Zwart 16GB

Veel mensen keken uit naar het moment dat de nieuwe iPhone 6 uit zou komen. De opvolger van de iPhone 5S en de iPhone 5C heeft een groter scherm, waardoor de iPhone 6 nog functioneler is. De meeste mensen kiezen voor een iPhone 6 in het zwart omdat dit toch vertrouwd voelt. Wil je toch iets anders dan kun je altijd nog kiezen voor de iPhone 6 in het goud of wit.

4. iPhone 4S Zwart 8GB

De iPhone 4S was de eerste iPhone waarbij je gebruik kon maken van Siri, het nieuwe spraakbesturingssysteem. De iPhone 4S mag absoluut niet ontbreken in deze top 10. Toen deze iPhone uitkwam gingen deze als warme broodjes over de toonbank. Ondanks dat de iPhone 4S niet meer nieuw verkocht wordt, zijn toch nog veel mensen op zoek naar dit model. Gelukkig kun je de iPhone 4S Zwart 8GB nog wel refurbished kopen!

5. iPhone 5 Wit 16GB

Ondanks dat de iPhone 5 in 2013 al uit de officiële verkoop is gegaan zijn er nog steeds veel mensen geïnteresseerd in de iPhone 5. Gelukkig kun je nog wel een refurbished iPhone 5 aanschaffen bij Forza Refurbished.

6. iPhone 6 Plus Goud 64GB

Toen de iPhone 6 Plus in 2014 uitkwam was deze gelijk ongekend populair. Dankzij de grote opslag, het grotere scherm, de grotere accu en de snellere processor kiezen nog steeds veel mensen voor een iPhone 6 Plus in het goud met 64GB opslag.

7. iPhone 5C Blauw 16GB

De iPhone 5C was een unieke serie dankzij de trendy kleuren. De iPhone 5C Blauw 16GB was samen met de witte iPhone 5C toch erg populair. Vooral mensen die eens iets anders wilden kozen voor deze iPhone in de trendy kleur blauw.

8. iPhone 5S Goud 16GB

Deze chique iPhone 5S in de kleur goud is ongekend populair. De iPhone 5S was de eerste iPhone die verkrijgbaar was in de kleur goud, wat de iPhone 5S goud ongekend populair maakte. Nog steeds kiezen veel mensen voor het gouden model van de Apple iPhone.

9. iPhone 6 Plus Wit 128GB

De iPhone 6 Plus Wit 128GB is niet alleen een stijlvolle telefoon, maar ook nog eens erg praktisch dankzij de grote opslag. De iPhone 6 Plus Wit 128GB is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een telefoon met voldoende opslagruimte. Doordat de iPhone 6 Plus de eerste iPhone is met 128GB aan opslag maakt dit deze iPhone zo populair.

10. iPhone 5 Zwart 16GB

De iPhone 5 Zwart 16GB is een praktisch model iPhone: net iets groter dan de iPhone 4S, maar niet zo groot als de iPhone 6. Dit is dan ook de reden dat veel mensen kiezen voor een iPhone 5 Zwart 16GB. Ook de iPhone 5 Zwart 16GB kun je niet meer in de Apple Stores vinden. Kies daarom voor een refurbished iPhone 5 Zwart 16GB van Forza Refurbished.

← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?