Top 5 best verkochte iPads

10 November 2017 - 5 min read time

De iPad van Apple is de populairste onder de tablets. Sinds de release van de eerste iPad in 2010 zijn er al verschillende soorten iPads uitgekomen en miljarden iPads verkocht. Maar welke iPad is er nou eigenlijk het populairst? Wij hebben een top 5 van de best verkochte iPads voor je op een rijtje gezet.

1. iPad Air 16GB Zwart WiFi + 4G

De iPad Air 16GB Zwart WiFi + 4G is een van de nieuwere modellen van de Apple iPad. Deze iPad is lichter en dunner dan zijn voorgangers. Vooral de zwarte iPad is erg populair. Deze iPad is erg stijlvol en is ook erg geschikt voor zakelijk gebruik. Dankzij de WiFi + 4G verbinding kun je overal op het internet!

2. iPad 2 16GB Zwart WiFi + 3G

Voor mensen die op zoek zijn naar een praktische iPad voor een scherpe prijs is de iPad 2 16GB Zwart WiFi + 3G de ideale iPad. De iPad met WiFi en 3G verbinding kun je overal gebruiken. Zo kun je onderweg altijd even je e-mail checken of snel iets opzoeken op het internet. Hierdoor is de iPad 2 16GB Zwart WiFi + 3G niet alleen geschikt voor privégebruik, maar ook voor zakelijk gebruik.

3. iPad 3 32GB Zwart WiFi

De iPad 3 32GB Zwart WiFi is een erg populaire iPad. Dankzij de 32GB aan opslag zijn de mogelijkheden van deze iPad eindeloos. Helaas is de iPad 3 niet meer nieuw verkrijgbaar. Kies daarom voor een zwarte refurbished iPad 3 met 32GB opslag en WiFi verbinding van Forza Refurbished. Zo kun je toch een iPad 3 kopen en ook nog eens voor een scherpe prijs!

4. iPad 4 16GB Zwart WiFi + 4G

De iPad 4 met 16GB opslag en WiFi en 4G verbinding is de ideale iPad voor zowel zakelijk als privégebruik. Dankzij de WiFi verbinding kun je eenvoudig overal verbinding maken met een WiFi-netwerk. En met de 4G verbinding kun je op de momenten dat je geen WiFi tot je beschikking hebt toch op het internet! Dit maakt de iPad 4 met 16GB opslag en WiFi en 4G verbinding ook zo populair.

5. iPad Mini 1 16GB Wit WiFi

De iPad Mini 1 16GB is dankzij het kleine formaat ontzettend populair. De iPad Mini 1 16GB Wit WiFi neem je gemakkelijk mee in je tas. Daarnaast beschikt de iPad Mini 1 over een krachtige Apple A7 Dual Core processor. Kies je voor een refurbished iPad Mini 1 16GB Wit WiFi, dan bespaar je niet alleen veel geld, maar ben je ook nog eens duurzaam bezig.

← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?