Batterij snel leeg? Dit is waarom onze accu’s langer mee gaan

29 Januari 2019 - 5 min read time
Batterij snel leeg? Dit is waarom onze accu’s langer mee gaan

Bij Forza Refurbished zoeken we altijd naar nieuwe manieren om onze refurbished iPhones en refurbished iPads nóg beter te maken, zowel van binnen als van buiten. Wij garanderen dat onze producten in topconditie zijn, hetgeen betekent dat er met elk mogelijk probleem rekening gehouden wordt.

Eén van de meest voorkomende problemen is de batterijduur van een iPhone. Maar daar hebben we gelukkig iets op gevonden. Lees alles over onze iPhone-batterijen en ontdek hoe je nóg langer plezier kunt hebben van jouw iPhone.

Kwaliteitsgarantie door software-controle

Forza werkt met exclusieve en geavanceerde software die al onze iPhones op meer dan 50 punten controleren. De software geeft objectief aan hoe goed het toestel scoort op diverse punten. Eén daarvan is de accu, het meest kwetsbare onderdeel van een iPhone. Met het blote oog is het onmogelijk te zien hoe goed de batterij van het toestel nog is. Onze uitgebreide software-controle kan meer informatie over de batterij ophalen. Dankzij de software worden de accu’s van onze iPhones minutieus gecontroleerd.

Een accu wordt vervangen wanneer de capaciteit minder dan 85% is. Binnen een paar minuten weten we dus hoe de accu eraan toe is. Wanneer een device niet door de test komt, gaan techniekers aan de slag met het herstel van de eventueel door de software geconstateerde fouten. Zijn deze issues opgelost? Dan wordt de iPhone nogmaals gecheckt. Hierdoor is de kwaliteit 100% gegarandeerd.

Wist je dat slechts een derde van onze toestellen in één keer door de software-controle komt? Dit komt door de hoge eisen die wij aan onze devices stellen.
batterij iphone

Hoe zorg ik dat mijn iPhone langer meegaat?

Telefoonbatterijen zijn, net als de batterijen van andere oplaadbare apparaten, onderdelen die minder goed werken naarmate ze verouderen. Met andere woorden, een iPhone die al 500 keer is opgeladen zal sneller leeg zijn dan een batterij die nieuw uit de verpakking komt. Maar er zijn manieren om ervoor te zorgen dat jouw iPhone-batterij zo lang mogelijk meegaat. Wat dacht je bijvoorbeeld deze batterij-besparende tips!

Exclusieve refurbished iPhones met krachtige batterij

Als één van de weinige aanbieders beschikt Forza over het Keurmerk Refurbished én controleren wij onze toestel volgens de hoogste standaard met speciale software, geavanceerde apparatuur en professionele techniekers. Deze combinatie zorgt ervoor dat jij altijd een product ontvangt die in uitstekende conditie verkeert. Om de zekerheid nóg beter te garanderen, ontvang je op al onze refurbished devices drie jaar garantie (sinds 1 juni 2023). Kortom, een duurzame én slimme koop.

batterij
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?