Wat zijn de verschillen tussen de iPhone 14 vs 14 Plus?

19 Maart 2024 - 6 min. read time
Wat zijn de verschillen tussen de iPhone 14 vs 14 Plus?

De iPhone 14 en 14 Plus. Allebei in hetzelfde jaar gelanceerd. Maar is het formaat het enige verschil tussen de twee modellen? Dit artikel belicht de unieke kenmerken van de iPhone 14 en iPhone 14 Plus, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken die past bij jouw behoeften.


Verschil tussen iPhone 14 vs 14 Plus

Dit zijn de verschillen tussen de iPhone 14 en de 14 Plus kort samengevat:

  • Formaat
  • Gewicht
  • Batterij
  • Prijs

Schermgrootte en ontwerp

Het meest in het oog springende verschil tussen de iPhone 14 en iPhone 14 Plus is de schermgrootte. De iPhone 14 heeft een compact 6,1-inch display, ideaal voor gebruikers die de voorkeur geven aan een telefoon die comfortabel in de hand ligt en gemakkelijk met één hand te bedienen is. Daarentegen pronkt de iPhone 14 Plus met een groter 6,7-inch scherm, perfect voor liefhebbers van grotere displays die meer ruimte willen voor het bekijken van video's, spelen van games, en lezen van content. Beide modellen bieden een helder en levendig Super Retina XDR-display, maar de grootte kan een doorslaggevende factor zijn afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.

verschil iPhone 14 vs 14 Plus

Batterijduur

Met grotere afmetingen komt een grotere batterij. Dit is waar de iPhone 14 Plus uitblinkt ten opzichte van zijn kleinere broertje. Dankzij de grotere behuizing heeft de iPhone 14 Plus ruimte voor een batterij die een langere levensduur biedt. Dit betekent dat je meer tijd hebt om je favoriete apps te gebruiken, video's te streamen en te bellen zonder je zorgen te maken over tussentijds opladen. Voor gebruikers die veel onderweg zijn of simpelweg niet constant aan een oplader willen denken, biedt de iPhone 14 Plus een aantrekkelijk voordeel.

iPhone 14 vs 14 Plus camera

Prijsverschil iPhone 14 vs 14 Plus

Een ander belangrijk aspect om te overwegen is de prijs. De iPhone 14 Plus is over het algemeen iets duurder dan de iPhone 14, wat grotendeels toe te schrijven is aan zijn grotere scherm en batterij. De keuze tussen deze twee modellen hangt dus niet alleen af van je voorkeur voor schermgrootte en batterijduur, maar ook van je budget.

iPhone 14 vs 14 Plus gaming

Conclusie

Of je nu kiest voor de iPhone 14 refurbished met zijn handzame formaat of de iPhone 14 Plus refurbished voor het extra scherm en de langere batterijduur, beide modellen bieden de uitstekende prestaties, camera's en betrouwbaarheid die we van Apple gewend zijn. Jouw keuze zal uiteindelijk worden geleid door welke factoren—grootte, batterijduur of prijs—het zwaarst wegen voor jouw unieke behoeften en levensstijl.

Refurbished iPhone kopen

Forza biedt een aantrekkelijke en betrouwbare optie voor diegenen die op zoek zijn naar nieuwe Apple-producten zonder de volle prijs te willen betalen. Elke refurbished iPhone ondergaat een grondige inspectie op meer dan 50 essentiële technische aspecten, wordt zorgvuldig schoongemaakt, komt met het Keurmerk Refurbished en een garantie van 3 jaar. Dit garandeert dat je bij ons de beste kwaliteit krijgt voor je refurbished aankopen. Plaats je jouw bestelling van zondag tot en met vrijdag voor 22:30 uur, dan kun je je aanwinst de volgende dag al thuis verwachten. Verken ons aanbod aan iPhones vandaag nog en profiteer van onze huidige acties!

vergelijking
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?