Wat is refurbished?

Wat is refurbished?

Laatste update: 18-05-2021

Refurbished is een term die je vast wel eens voorbij hebt zien komen, bijvoorbeeld bij meubels en apparatuur. Ook Forza zit met iPhones en iPads in de refurbished-markt. Maar wat is refurbished nu precies? Waarom is het zo populair en wat zijn de voordelen van refurbished ten opzichte van nieuw?


Refurbished betekenis

Refurbished wordt in Nederland ook wel gereviseerd genoemd, of terwijl: een gebruikt product van een tweede leven voorzien door het terug te brengen in nieuwstaat. In het geval van Forza betekent dit dat onze refurbished iPhones en refurbished iPads een vorige eigenaar hebben gehad, door ons zijn gereviseerd en opnieuw worden verkocht voor een scherpe prijs. Dit reviseren doen we door elke iPhone en iPad te openen, te controleren op tientallen technische punten, te repareren waar dat nodig is en professioneel te reinigen. Daarover kun je hier meer lezen. Dit proces maakt de devices weer 100% technisch functioneel en klaar voor een volgende eigenaar.

Wat maakt refurbished zo populair?

iPhones en iPads worden steeds duurder, terwijl de innovaties juist steeds kleiner worden. Dat maakt het steeds onaantrekkelijker om met het allernieuwste device op zak te lopen. Met iets oudere toestellen kun je namelijk precies hetzelfde toen, terwijl je er minder voor betaalt. Dat maakt refurbished apparaten steeds populairder. En omdat Forza over het Keurmerk Refurbished beschikt, ben je óók nog eens verzekerd van een betrouwbaar product met 2 jaar garantie, óók op de batterij!

Forza Refurbished iPhone

Refurbished en tweedehands, hoe zit dat?

Refurbished wordt nog erg vaak met tweedehands verward, maar er zijn een aantal duidelijke verschillen tussen refurbished en tweedehands. Zo is refurbished technisch even goed als nieuw en krijg je 2 jaar garantie op je aankoop. Bij tweedehands weet je niet hoe het toestel er van binnen uitziet en heb je letterlijk garantie tot aan de deur. Refurbished biedt een hoop zekerheid, terwijl bij tweedehands goedkoop een duurkoop kan worden.

Wat is het voordeel van refurbished?

Hét grote voordeel van refurbished is natuurlijk het prijsverschil. Ten opzichte van nieuw bespaar je gemiddeld 60%, zónder dat je daarbij inlevert op de technische kwaliteit. Er is daarnaast een ruim aanbod. Van de oude vertrouwde refurbished iPhone 8 (2017) tot de high-end refurbished iPhone 11 Pro (2019), er is voor iedereen wat wils. Voor een betaalbare prijs haal je dus het beste van Apple in huis. Daarnaast ben je ook duurzaam bezig als je kiest voor een refurbished product, want hergebruiken is simpelweg beter dan onnodig herproduceren. We kunnen dus met recht zeggen: van duur naar duurzaam!

Aanbod Forza Refurbished

Het aanbod aan refurbished iPhones en iPads is groot. Via onze webshop kun je het volledige aanbod bekijken. Daarnaast beschikken we over een aparte Deals-pagina waarop regelmatig leuke kortingsacties staan. Hierdoor profiteer je van nóg meer voordeel, bovenop onze toch al scherp geprijsde producten. Ben je benieuwd naar de top-3 best verkochte refurbished iPhones en iPads bij Forza? Je vindt ze hieronder terug.

iPhone 8

iPhone 8 refurbished

iPhone X

iPhone X refurbished

iPhone SE 2020

iPhone SE 2020 refurbished

iPad 2019

iPad 2019 refurbished

iPad Air 3

iPad Air 3 2019 refurbished

iPad 2018

iPad 2018 refurbished
refurbished iphone ipad
← Vorige