Quality control by robots

op alle iPhones

Niet goed, geld terug

14 dagen

24 maanden garantie

op alle producten

Voor 23:59 uur besteld

morgen in huis

9,0/10 van
2.138 reviews

Feedback Company

Thuiswinkel waarborg

Veilig winkelen

Quality control by robots

op alle iPhones

Niet goed, geld terug

14 dagen

24 maanden garantie

Op alle producten

Voor 23:59 besteld

Morgen in huis

9,0/10 van
2.138 reviews

Feedback Company

Thuiswinkel waarborg

Veilig winkelen

6 artikel(en)

6 artikel(en)

6 artikel(en)

6 artikel(en)

iPhone 6


Ben je op zoek naar een iPhone 6? Dan kan het zo zijn dat de prijs van dit toestel nogal afschrikt. Veel mensen twijfelen daarom om de iPhone 6 als los toestel te kopen en kiezen eerder voor een iPhone 6 in combinatie met een abonnement. Wil je niet vastzitten aan een abonnement en toch graag de Apple iPhone 6 kopen? Dan is een refurbished iPhone 6 echt iets voor jou.


Refurbished iPhone 6 kopen


Omdat een nieuwe iPhone 6 vrijwel onbetaalbaar is zonder een abonnement is een refurbished iPhone 6 de ideale oplossing. Een refurbished iPhone is een toestel dat teruggestuurd is naar de fabriek. Bij Forza Refurbished worden de iPhones op meer dan 50 punten gecontroleerd door robots. Geconstateerde fouten worden verholpen door onze technici, waarna het toestel nog eens wordt gecontroleerd. Zo heb je nauwelijks door dat het toestel gebruikt is.


Bij Forza Refurbished verkopen wij de hoogste kwaliteit refurbished devices. Op een refurbished iPhone 6 heb je daarom standaard 24 maanden garantie.


iPhone 6 specificaties


Met de komst van de Apple iPhone 6 is er weer een nieuwe toestel met verschillende verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Allereerst de specificaties van het scherm. De iPhone 6 heeft een 4,7 inch (12 cm) scherm met een resolutie van 1334 bij 750 pixels en 326 ppi. Het scherm bestaat uit de Retina HD-technologie van Apple.


Met een 8,0 megapixel camera (1080p), 240 fps, slowmotion, gezichtsherkenning, videostabilisatie en True Tone-flash maakt het toestel kwalitatief goede foto’s en video’s. Aan de voorkant zit een camera met 1,2 megapixel en 720p.


De afmetingen van het toestel zijn 138,1 x 67,0 x 6,9 mm en hij weegt 129 gram. De iPhone 6 is voorzien van de nieuwste versie iOS en het toestel is verkrijgbaar met 16GB, 64GB of 128GB intern geheugen. Net zoals bij andere versies van de Apple iPhone is het geheugen van dit toestel niet uit te breiden.


Naast de Apple iPhone 6 kan je ook kiezen voor een iPhone 6 Plus. Het verschil tussen deze toestellen zit hem in de resolutie en de grootte van het scherm. Bekijk anders ook eens de iPhone 6S of de iPhone 6S Plus wanneer je op zoek bent naar een iPhone met net wat betere specificaties.